szczepanszczypiorek
New Member
- 14
- 20
Tydzień później:
prowadzacy na ratunek pisowi
Film stary, ale lochę znam i ostatnio widziałem. Przydałby się cios w ryj. A z komentarzy czytałem, iż koleś to chamska cipa. Ale ładny miał w oczach strach, gdy kolo go przyszpilił.
(podkreslenie i pogrubienie moje)Delikatnie mówiąc, nie kilka ale większość OBCYCH banków , żerujących i zarabiających na Polakach powinno być wyrzuconych z Polski na zbity łeb. Nie chcę ich wymieniać ale każdy Polak wie o jakie banki zagraniczne w Polsce chodzi. Kiedyś był jeden w Polsce Bank PKO BP i wszystko było O.K., , zyski wszystkich w Polsce firm wpływały do naszego polskiego banku. Wtedy ZUS nie miał kłopotów finansowych. Od kiedy Balcerowicz wpuścił do Polski obce żydowskie banki- mamy tak jak mamy. Ich zadaniem jest "zjeść nas Polaków z kopytami ". Ale PO KRZYCZY, ŻYDOWSKI KOD KRZYCZY I WYPROWADZA GŁUPICH POLAKÓW NA DEMONSTRACJE. Pytałem tych demonstrujących - o co im chodzi - o demokrację, pytam , a co to jest waszym zdaniem Demokracja - odpowiedź - wolność Trybunału Konstytucyjnego. Pytam - a co jest z TK ? nie mogą pracować ?, czy siedzą w więzieniu ? Nikt nie odpowiedział mi sensownie na moje pytania. Wiedziałem , że demonstruje zwykła hołota.
To młodzi zasrańcy ze stażem u Michnika. Pierdol to, będziesz zdrowszy. Kela tez olej. Będziesz spokojniejszy.Przesiaduje ktos na Jebawce? Co tam sie wyprawia?
To młodzi zasrańcy ze stażem u Michnika. Pierdol to, będziesz zdrowszy. Kela tez olej. Będziesz spokojniejszy.
Wspomniana Martyna Kuszyk zapowiedziała za to pozew o zniesławienie, a nawet o powiadomieniu Feminoteki i HejtStop. Stanęli za nią jej chłopak i admin Jebawki, Bartosz Borkowski(jeden z większych przypałów wśród polskich libów, a to duże osiągnięcie), oraz paru whiteknightów, jak ten z filmiku.
Reszta środowiska ma z nich bekę i jebie za hipokryzję.
Ale żenadę tego, co Keltuz odwala to ktoś zauważa? To się nawet nie nadaje do podziel się zażenowaniem. To gimbaza na maksa.
Prędzej czy później ktoś zamiast grozić sądem po prostu da mu solidnego kopa w dupę i chłopak się uspokoi
XD+Robert Borek w anarchistycznym społeczeństwie pozwano by go przed prywatny sąd. Nie widzę tu niczego dziwnego, że skoro sądownictwo jest zmonopolizowane przez państwo, obrażany pozywa przed państwowy sąd. Gdyby mógł pozwać przed prywatny to powinien to zrobić, ale nie może.
Ale żenadę tego, co Keltuz odwala to ktoś zauważa? To się nawet nie nadaje do podziel się zażenowaniem. To gimbaza na maksa.