Podziel się zażenowaniem

Aterlupus

Well-Known Member
474
971
Powiedzcie mi, jakie korzyści miałem, gdy Wedel był polski?
Zawsze mogłeś powiedzieć: "Wedel jest polski, dzifffko!"
A teraz może powiedzieć: "Wedel był polski, dzifffko!"
Sądzę że też powinno to zaspokoić patriotyczne ambicje, chociaż w pewnym stopniu.
39333507.jpg

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Bombowe szybkowary w Kanadzie :) Ale beczuła!! Jak już służby przypominają ludziom o tym, że wciąż mają się bać, niechże będą chociaż odrobinę kreatywni. Heh, razwiedka na miarę naszych czasów ;) I patrzcie, nie zapomnieli o Al-Kaidzie, urocze.
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/uda...rystyczny-w-kanadzie,1,5554611,wiadomosc.html
Dwoje zamachowców podłożyło trzy ładunki pod siedzibą władz prowincji Kolumbia Brytyjska w mieście Victoria.
Były umieszczone w szybkowarach - podobnie jak podczas kwietniowych zamachów na uczestników maratonu w Bostonie. Władze twierdzą, że bezpieczeństwo obywateli ani przez chwilę nie było zagrożone.
Podejrzani o zamach to obywatele Kanady. Tam też się urodzili. Mężczyzna ma już na koncie inne przestępstwa - takie jak nielegalne posiadanie broni czy napad. Policja twierdzi, że ich działania inspirowała al-Kaida.

Nene

Koteu
1 094
1 690
Gratuluję tym, którzy sądzą, że którykolwiek z koncerniaków jest polski. Szczególnie prowadzi tu Łomża, która ciągle reklamuje się jako piwo z małego, regionalnego browaru.

Co do Ewci Drzyzgi zapraszali mnie do jej programu w sumie już nawet nie wiem ile razy xD oraz dzwonili parę razy szukając kogoś wśród znajomych. Ale płacą zbyt chujowo, żeby robić z siebie pośmiewisko.

D

Deleted member 4151

Guest
A ja zawsze myślałem ,że popierdoleni ludzie sami do programu przychodzą a tu się okazuje ,że oni zapraszają .Ciekawe od kogo dostają namiary :) Byś wyjechała z czymś inteligentnym i zjechałabyś tą kurwę z TVN :D

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Pewnie coś o dziwakach-cyberpunkach, zgadłem?

Ewa Drzyzga, witam Państwa! Samolubni socjopaci czy nieprzystosowani nieszczęśnicy? Bać się ich? Bronić przed nimi? A może im współczuć? Temat dzisiejszego odcinka to: "Chorzy na libertarianizm". Naszym pierwszym gościem jest kobieta, którą już znamy z dyskusji o futurystycznych modyfikacjach ciała. Nene, zapraszam.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
Ja tam ufam, że Nene, jak przystało na dobrą kapitalistkę, może cierpieć na każdy problem, na który akurat jest popyt za dobrą cenę.

Nene

Koteu
1 094
1 690
Pewnie coś o dziwakach-cyberpunkach, zgadłem?

taaa ze dwa razy do takiego w tym raz o wyrywaniu faceta na cyberloxy, raz do programu mam tatuaż i problemy z rodzicami ;( raz w stylu nie mogę znaleźć pracy, bo jestę gotem i w tym stylu.
jak szukają? Po znajomych, na facebooku, na forach internetowych. Zwykle mają od tego studentów i zwykle pisze inna osoba...
Gdyby chociaż oferowali dobrą cenę za kłopoty, a oni rzucają 300 zeta i nadal mają chętnych. potem laski na facebooku i na blogu się wypłakują, że nie wiedziały, że je wycięli, że to dlatego, że nie miały na czynsz

OP
OP
N

nowy.świt

Guest
Do mnie napisała kiedyś raz na o2 randki że szukają prawiczków - tyle, że nie napisała do rozmów w toku tylko do "popularnego programu w telewizji"

Till

Mud and Fire
1 070
2 288
:eek:o_O:confused:

Czasami mi oczy w słup stają jak widzę do jakiego zjebania zdolny jest człowiek...

OP
OP
N

nowy.świt

Guest
Wracając do tematu:

Po 10 min szczegółowym wywodzie (koleś napisał, że wystarczy tylko handlować i że NL się drobiła na Handlu a nie pracy i że praca jest zbędna bo na handlu tylko dorabiają się kraje), że owszem, są dobra takie, których produkować nie trzeba ale w ostateczności, ludzie nie byli by zadowoleni z obecności samych płodów rolnych i ropy - Koleś który wcześniej podał przykład kawy importowanej na gotowo z Brazylii poratował się argumentem dot. ziemniaków.:)

Pytając: " a czy wiesz jaką przebitkę rolnik ma na ziemniakach a jaką dystrybutor?"

Do góry Bottom