Podziel się zażenowaniem

M

Matrix

Guest
- Poszukujemy kobiet o śniadej cerze ubranych w charakterystyczne, długie i kolorowe spódnice. Jednocześnie apelujemy o rozwagę przy tego typu kontaktach handlowych - mówi Marek Słomski, rzecznik gliwickiej policji.
Co, już ne wolno powiedzieć Cyganek ?

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
Ciekawe w jaki sposób odwróciły jego uwagę... Pewnie nigdy się tego nie dowiemy.
http://www.gg.bt.pl/info02_18/przeczytaj.htm
"W języku policyjnym określana jest jako kradzież "na parawan". [...] Równocześnie nieoczekiwani goście oferują do sprzedaży artykuły tekstylne - na przykład bluzki, obrusy, narzuty. Są to zazwyczaj rzeczy duże gabarytowo, pozwalają więc na zasłonięcie części pomieszczeń. Równocześnie wspólnik "sprzedawcy" niepostrzeżenie wchodzi do wnętrza - najczęściej do pokoju gościnnego lub sypialnego i spokojnie przegląda zawartość szaf. A tam właśnie - jak pokazuje życie - są przeważnie chowane oszczędności i biżuteria... "

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Dlaczego kaczor nie chce powiedzieć wprost: "tak, jesteśmy partią socjaldemokratyczną jak SLD i PO", tylko bredzi o jakichś nierealnych liberalnych pomysłach?

military

FNG
1 766
4 727
Bo przyznanie, że każda partia jest taka sama, to dla polityka PR-owa śmierć? Ale przecież co ja gadam. Za swoje wypowiedzi większość tych dupków powinna być medialnie i politycznie martwa od 20 lat.

Voy

Active Member
386
242
do 2035 roku mogą być opracowane i gotowe do implementacji implanty informacyjne (chipy) mogące być bezpośrednio podłączone do mózgu użytkownia, powstanie genetycznie zmodyfikowany człowiek

boże, w tym zdaniu jest tyle niedoróbek że aż nie wiem od czego zacząć o_O
  • implanty neuronowe już istnieją
  • skąd kurwa wiadomo że 2035?
  • co do jasnej cholery ma chip w mózgu do bycia zmodyfikowanym genetycznie? To jak mam tytanowe kolano też jestem GMO wg autorów?

uwaga na implanty reptilian!
obr2901_pl.jpg

military

FNG
1 766
4 727
Nie mam absolutnie nic przeciwko homoseksualistom. Dziwi mnie tylko jedno: jak można być z homoseksualizmu dumnym? To jest coś totalnie neutralnego, a nie żadne osiągnięcie. Czy są strony o hetero pride? Z jaką reakcją by się spotkały, gdyby ktoś takowe prowadził? To jak być dumnym z koloru włosów, pogody, miejsca albo daty urodzenia.

Do góry Bottom