- Admin
- 6 987
- 15 158
Kiedyś pracowałem w korpo, gdzie był zakaz latania Aerofłotem jako linią zbyt niebezpieczną.
a co w tym dziwnego, założone za głębokiej komuny takie logo zrobili i po dekadach kiedy każdy poznał to logo po chuj zmieniać? w ekonomicznego punktu widzenia nie było by to racjonalne...zdziwił mnie widok sierpa i młota w ich logo
Dla mnie to możesz i na miotle latać jeśli lubiszA ja chętnie bym latał i życzę im sukcesów.
Kup markowe chińskie rzeczy. Płacisz trochę więcej, ale nadal w chuj mniej za europejskie, a jakość cię zaskoczy.Może ty lubisz powtarzać slogany, ja jestem daleki od tego. Każdy uczy się na błędach. Kupiłem kilka rzeczy i wszystko szybko się psuło.
Teraz omijam z daleka. I wszystko w temacie.
Myszka komputerowa? laptop? monitor komputerowy? telewizor?Może ty lubisz powtarzać slogany, ja jestem daleki od tego. Każdy uczy się na błędach. Kupiłem kilka rzeczy i wszystko szybko się psuło.
Teraz omijam z daleka. I wszystko w temacie.
Znacznie mniej popularny jest radziecki konkurent Concorde’a : Tupolev Tu - 144. Jako pierwszy wzbił się w powietrze dwa miesiące przed inauguracyjnym lotem Concorde’a.Jeśli chodzi o samoloty pasażerskie najpiękniejszy był Concorde.
To powiedz żeby się odczepił i już. W tym wątku też nabazgrali gadkami o kupnie chińszczyzny i jakoś moderator im nie napisał że to pierdololo i nie usunął jak moje posty bo pierdololo.Bardzo dziękuję, cieszą mnie wszystkie komentarze i obrazki, ale jest mi smutno, no bo Ktoś powiedział,
że pod moimi "głupimi tematami zbierają się boty i trolle"i jest dużo pracy, żeby usunąć te boty.
A znasz Boeing 307 Stratoliner z 1938 roku ??? Pierwszy mial kabine ciśnieniową i latac mogl na wysokości blisko 8000 metrów. To była maszyna! Fotele rozkładane a na ścianach blazeria na podłodze dywanyBoeing
A ja tak.Ja bym do niego nie wsiadł.