Hanki
Secessionist
- 1 532
- 5 110
Dobrze będzie, jak jakiś punkt zdobędą...Polska nie wyjdzie z grupy na MŚ.
Ostatnia edycja:
Dobrze będzie, jak jakiś punkt zdobędą...Polska nie wyjdzie z grupy na MŚ.
Dobre będzie, jak jakiś punkt zdobędą...
Mnie najbardziej rozwala to z jakim uporem forsuje nowe ustawienie. Na bank z niego nie zrezygnuje, za mało czasu zostało, żeby się rakiem z niego wycofywać. Do tego losowanie było bardzo ciężkie, same ofensywne ekipy, z największymi atutami w ataku, a Polacy w obronie, nomen omen orłami nie są. Jak czytam, że swoje szanse z takim Senegalem wypatrujemy w tym, że się pokłócą o pieniądze albo będę imprezować to ręce opadają.Aktualny typ takiego Stanowskiego to 1 punkt właśnie.
Po tym co Nawałka wyczynia z powołaniami też czarno to widzę. W zasadzie trzeba by go wypierdolić dyscyplinarnie ze skutkiem natychmiastowym.
Górnik miał dobry okres w lidze przez pół rundy, to bierzemy gości z Górnika. Potem Jaga, to z Jagi. Odpał jak chuj.
Mnie najbardziej rozwala to z jakim uporem forsuje nowe ustawienie. Na bank z niego nie zrezygnuje, za mało czasu zostało, żeby się rakiem z niego wycofywać. Do tego losowanie było bardzo ciężkie, same ofensywne ekipy, z największymi atutami w ataku, a Polacy w obronie, nomen omen orłami nie są. Jak czytam, że swoje szanse z takim Senegalem wypatrujemy w tym, że się pokłócą o pieniądze albo będę imprezować to ręce opadają.
A macie już jakieś swoje typy na niespodzianki? Kibicujecie jakiejś ekipie?
Niestety w Polsce nie ma dużych polskich prywatnych firm, które łożyłyby na futbol. Zagranicznym nie zależy, bo nie czują więzi, a taki patriota lokalny potrafi być wariatem i dokładać do biznesu jeśli ma kasę. Był Wojciechowski, Drzymała, Ptak, Cupiał, wszyscy się wycofali. Nie wiem jak jest za granicą ale podejrzewam, że tam większość dochodów do budżetów to prawa do transmisji na cały świat. Przecież takie Włochy od 20 lat w permanentnym kryzysie mają dalej Serie A na wysokim poziomie, nie sądzę, że włoskie firmy byłyby w stanie sponsorować kontrakty po kilka milionów euro. Tyle, że jeśli chce się sprzedawać prawa do transmisji na cały świat najpierw trzeba się wspiąć na odpowiednio wysoki poziom ligi.
Sport › Football › EuropeanMnie ciekawi, czy Karius nie był przymulony po tym, jak jeszcze przed oboma wielbładami Ramos mu wykurwił z łokcia w łeb.