Staszek Alcatraz
Tak jak Pan Janusz powiedział
- 2 794
- 8 465
Ktoś zapowiadał nagranie o Wilku i Winnickim?
Tzn. w jakim sensie? Że jest zróżnicowany, czy że się rozpada? Odnośnie rozpadania to moim zdaniem zwykłe lewackie chciejstwo. Odejście grupy Morawieckiego może wzmocnić frakcję wolnorynkową i skonsolidować ruch wokół jej poglądów. Korwin mówił że ta secesja bardzo mu ułatwia rozmowy z Kukizem.
I to jest słuszna koncepcja towarzyszu Liroy, należy ustawowo zapisać czego ludzie mają słuchać.
Moja skromna propozycja odnośnie muzyki na antenie radiowej. W godz. 6-9 muzyka ludowa, 9-12 Disco Polo, 12-15 Polski Hip-Hop i Rap, 15-18 Młodzi polscy wykonawcy rock, country itd., 18-21 muzyka poważna -Chopin (tylko Czajkowskiego nie dawajcie bo to Rusek), 21-0 muzyka sprzed lat (oczywiście czysto polska Alibabki, Czerwone Gitary itd, 0-6 muzyka zagraniczna. Niecierpliwie czekam na hity z naszej POLSKIEJ sceny muzycznej. Jestem pewny że tym podbijemy świat.
Długo nie pociągnie ten eksperyment zwany "Kukiz 15".
Pociągnie równie długo jak Platforma. No chyba że ktoś mu pomoże wcześniej się zakończyć, to skończy jak Samoobrona lub giertychowa LPR.Długo nie pociągnie ten eksperyment zwany "Kukiz 15".
Pociągnie równie długo jak Platforma. No chyba że ktoś mu pomoże wcześniej się zakończyć, to skończy jak Samoobrona lub giertychowa LPR.
Jaki Trybunał Stanu, szubienica dla tego skurwysyna.Wniosek o Trybunał Stanu dla Jacka K.?
Agentura organizuje kolejny ruch polityczny, by rozwalić narodowców. Widać kurwy się boją.Bój się Polaku, bój się, powraca II RP, u władzy sanacja, w opozycji powstaje endecja
Agentura organizuje kolejny ruch polityczny, by rozwalić narodowców. Widać kurwy się boją.
Tych narodowców koncesjonowanych którzy poparli socjalny 500 plus PiSu? To ja wolę Ziemkiewicza.Agentura organizuje kolejny ruch polityczny, by rozwalić narodowców. Widać kurwy się boją.
Ja Mariana o agenturalność nie podejrzewam.O jakich narodowców chodzi? O propisowskiego Mariana
Dziś poparli i wyklaskali, jutro wygwiżdżą.Tych narodowców koncesjonowanych którzy poparli socjalny 500 plus PiSu?