A
Aeger
Guest
1300 fanów i świeża Deklaracja Polityczna Partii Libertariańskiej ver. 1.0 http://libertarianizm.files.wordpress.com/2012/09/dek.pdf
Jak długo tam byłeś i gdzie? Prędzej bym się skłaniał ku basenowi z dala od pakistanów i innych turbanów. Czarni tam krzywdy nie robią, a przynajmniej handlują dragami (i czym popadnie, szczególnie na Camden) i są przydatni.Ja Wam powiem, że jak byłem w Anglii w pracy - to wpadłem na pomysł stworzenia basenu krytego tylko dla białych.
Uderzyłbym w nisze rynkową ?
Derby - East Midlands , rok.Jak długo tam byłeś i gdzie? Prędzej bym się skłaniał ku basenowi z dala od pakistanów i innych turbanów. Czarni tam krzywdy nie robią, a przynajmniej handlują dragami (i czym popadnie, szczególnie na Camden) i są przydatni.
margines napisał:wystarczy wypuścić się z tekstem na ulicy o czarnuchach, gejach, niepełnosprawnych i masz sprawę w tamtejszym sądzie gwarantowaną (wiem to z autopsji).
W moją niszę uderzyłbyś jak by był to basen, na którym nie wolno byłoby się kąpać pracownikom urzędu skarbowego.Ja Wam powiem, że jak byłem w Anglii w pracy - to wpadłem na pomysł stworzenia basenu krytego tylko dla białych.
Uderzyłbym w nisze rynkową ?
No to jedziemy:
1. "Imigracja" i "Podział Administracyjny" - brakuje zaznaczenia, że każda jednostka administracyjna/wspólnota powinna dysponować wolnością w kwestii decydowania, czy chce na swojej ziemi widywać i żyć z innymi rasami/nacjami. Bo chyba drugiego Oakland albo Birmingham nikt tu nie chce, prawda?
Raczej nic nie wskazuje, żeby PL miała być radykalnym ugrupowaniem.