workingclass
Well-Known Member
- 2 135
- 4 154
To Jezus nie wykluł sie z jajka co go króliczek przyniósł?
z niczego sie nie wycofuje, pożądanie by wykorzystać ją do swoich celów miało miejsce...
tak czy siak hipokryzja, mógł se z żebra wystrugać, ale nie, musiał czyjejś babie zrobić... ustala zasady których sie sam nie trzyma, jebany hipokryta i chuj...Józef i Maryja byli tymi których nazywasz "sługusami" Boga. Świadomie uważali się za jego własność, sensem ich życia było to aby spełniać wolę Boga. Gdzie w tej sytuacji masz miejsce na "wykorzystanie" kogoś ? To chyba ciebie za dzieciaka wykorzystał jakiś kapłan i stąd masz te swoje schizy
jahwe nie jest właścicielem wszystkiego, ja nie jestem jego własnością, zeus nie jest jego własnością, asgard nie jest jego własnością...Argument o przykazaniach też jest z dupy. Przykazania to polecenia dla ludzi. Skoro Bóg jest właścicielem wszystkiego i wszystkich to ma prawo robić ze swoją własnością co zechce Panie Szumlewiczu. Może dowolnie rozpierdalać kramiki albo zniszczyć cała planetę ( co też zresztą uczyni ). Jego cyrk , jego małpy i nikomu nic do tego.
no przecie w twoim piśmie świętym jest napisane że jezus rozwalał kramiki
jahwe zrobił dziecko czyjejś babie i odjebał w chuj ludzi...
ale te kramiki nie były w twoim pałacu...sam bym rozpierdolił te kramiki rozstawione bez pozwolenia w ganku mojego pałacu komuchu
mozesz se pisać te twoje z dupy wziete teksty, nei zmienia to faktów, że jahwe zrobił co zrobił i prze to jest hipokryta mordercą i jebanym tyranem...Chuj obchodzi Padyszacha jakie wygody mają myszy ,jak statkiem mu wiozą zboże
pisze ino to co i w biblii jest napisane...te jego chamskie rynsztokowe teksty o Bogu i Jezusie
budynek został pierwotnie wybudowany przez króla salomona, na ziemi którą herbrajczycy odebrali przemocą kananejczykom, zburzona została ponownie odbudowana i była miejscem gdzie kapłani żydowscy odprawiali swoje tam przedstawienia...tak? a dzie to było ? wojewódzkie centrum handlu komuchu ?
no chwalą go właśnie oni, zgadza sie...ino?
a chto go bedzie chwalił? mondry inaczy?
ale te kramiki nie były w twoim pałacu...
nieruchomość nie należała do jezusa... kramiki też, dlatego był komuchem...
mozesz se pisać te twoje z dupy wziete teksty, nei zmienia to faktów, że jahwe zrobił co zrobił i prze to jest hipokryta mordercą i jebanym tyranem...
złamał nieroz nap i ino totalne zjeby bedom go chwalić i mu służyć...
no jak to co to było? świątynia jerozolimska, świątynia jerozolimska nie była własnością jezusa...a co to było ? WTC komuchu ?
to są te twoje argumenty? no ale jak juz pisałem co tu oczekiwać po religijnych zjebach sługusach żydowskiego bożka plemiennego... przecie normalny człowiek dobrowolnie by nie bronił tyrana...ja cię czytam ,to widzę gówno z żalami ..takie gówno co się do statku przylepiło i krzyczy - PŁYNIEMY !!
a jahwe wymusza poszłuszeństwa, bo jak nie to odjebie jak w potopie czy tych z sodomytyran zmusza zjebie niereligijny
nieruchomość nie należała też do jahwe czy też józefa, w zależności kto był jego ojcem...Ktoś kto tak jak Jezus rozpierdala nie swoje stragany jest co najwyżej chuliganem/wandalem, a jeśli to jego teren lub jest przedstawicielem właściciela terenu (ojca), to nikomu nic do tego. Tertium non datur.
Block mówi, że nie masz prawa "przerzucać swojej niedoli na innych" ("you're the first homesteader of the misery"). To jest Twój problem, że bandyta może Cię zabić. Nie masz prawa przerzucać swojego problemu na zakładnika i złamać jego prawa, żeby ochronić swoje.