Ogólne moje uwagi

Att

Manarchista
286
495
Na podobnej zasadzie działa poszanowanie zasad interpunkcji i ortografii. Masz pewne konwencje, do których się przyzwyczajasz 20 lat czytając książki czy prasę. Gdy ktoś zaczyna Ci się z tych zasad wyłamywać z niedbałości to myślisz o nim bardzo źle
Tak samo źle myśli się o ludziach, którzy gadają, że to czy tamto powinno zostać zalegalizowane i stąd czy stamtąd państwo powinno się wycofać :D Ja zarówno w jednym jak i drugim przypadku lubię burzyć ludziom schematy, do których przywykli.

Zreszto niepoprawne pisanie uwarzam za Sztukę. Morzna wyrazić nieporuuwnanie wiencyj tu czy tam podwajajons samogłoskę, stosujons majuskułę, wrzucajons wyraźnie celowy błąd ortograficzny, używajons dawnej (nieraz bardziej logicznej) ortografji i td. Dzienki takim zabiegom można zmieniaci ton wypowiedzi, uwydatniaci ukryte znaczenia, podkreślaci rzeczy istotne... Ech, aż mi się czasem tęskno do tego robi, gdy piszę tu na forum. No ale jestem tu głównie po to, by żelaźnie-logicznymi argumentami dowodzić tez dotyczących zakresów uprawnień właścicieli, więc wolę nie stwarzać wątpliwości stylem mojej pisaniny xD

libertarianin.tom

akapowy dogmatyk
2 700
7 113
Ile macie lat?Macie jakies rodziny ,dzieci ,żony?Bo z tych wpisow waszych to nie wynika .

Jak tak zadajesz pytania to sie nie spodziewaj szczerych odpowiedzi. Nieco kultury by sie przydalo. Szczegolnie, ze to twoje pierwsze posty.

Jakiś tralallala nie potrafi nic napisac jak prawdziwy facet tylko rzuca mięchem na forum"kurwa,wypierdalać'itp slowa Trudno znależć w tym gąszczu bluzg jakieś normalne słowo Ale takich tu facetów jest wielu Czy Wam to dodaje męskości?Tak myślicie?To w bledzie jesteście bo prawdziwy MEN nigdy mięchem nie rzuca,nie w tym widzi swoją męskość.Jesli tak sie zachowujecie na co dzień to nie dziwi mnie fakt,że nie macie żon bo i jaka pożądna dziewczyna chcialaby sieę związać z takim typem co jest niby meżczyzną?Wolnośc nie polega na bluzgach moi miliPozdrawiam

Jakbys rozumiala rzeczywistosc w ktorej zyjesz tak jak my to tez bys zaczela rzucac bluzgami. Jako jedyna garstka ludzi na tym zawszonym swiecie widzimy wyraznie, iz panstwa nas morduja, rabuja, a i czasem gwalca. I tak tu do cholery nie bluzgac?
Jakbysmy byli potulnymi walkami jak np. Jacek Bartyzel, wierzacymi, ze rzad ma zawsze racje bo mu Pan Bog tak powiedzial, no to bysmy byli spokojni i kulturalni tak jak on. I czekali na rzez jak owce...

Ostatnia edycja:
OP
OP
J

jaskółka

Guest
Wolność to wolność.
Jak tego nie rozumiesz to jesteś komuchem.

Jak czytam takie, bezsilne inwektywy , to aż serce mi się raduje, że ogłupieni idioci (zazwyczaj są to tępi ateiści o ograniczonych możliwościach intelektualnych), nie posiadają żadnych merytorycznych argumentów, a jedyną ich (twoją) ripostą jest inwektywa, niezrozumiały bełkot, albo zmiana tematu na inny, bardziej "pasujacy" do półpłynnej zawartości (o niezbyt miłym zapachu) waszej głowy :))

Piwsko, piwskiem, ale nawet pijana potrafię używać przecinków i zasad poprawnej interpunkcji i ortografii. I mam bardziej logiczne wypowiedzi. Pozdrawiam
ha ha ha ha ha:)))))))))))))) pokaż te twoje "logiczne wypowiedzi":)))))))))))))))

Czyli nie masz nic mądrego na poparcie swojej bredni :)Ośmieszaj się dalej a w polemice z tobą będe się dobrze bawiła:)))) Ciebie nie trzeba już nawet bić - leżysz i kwiczysz :)

Co proszę?

Sędziwa matrona o komuszych zapędach na forum anarcho-kapitalistów?.
Coś ci dolega ,że jęczysz tak głośno?Odpuśc sobie bo pękniesz z zachwytu nad sobą:)))))))))))))

Jak ktoś jest takim gimbem, że nie wiem, że brak wielkiej litery na początku zdania i kropki na końcu utrudnia komunikacje, niech się lepiej na ten temat nie wypowiada.

Zostaw przecinki i kropki, bo tak czynią uczeni w pisaniu. Ty do nich sie nie zaliczasz.
Nie patrzysz na treść tylko szukasz zaczepki.Żeby sobie ulżyc? A tego nie cierpię To miał być pstryczek w nos?Z a cieńki bolek jesteś żeby równać się ze mną dupku!Mam to w d.u.p.i.e.
Błędy popełniam częściej od Ciebie. Ja jestem mistrzynią analfabetyzmu i złego stylu Spodziewałam się ciekawej rozprawki na temat nazistów i analfabetów, a pojechałeś po ludziach - pierwszy rzucając kamieniem
Rozprawkę napisz - czekam i mam nadzieje że będzie sie z czego pośmiać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nene

Koteu
1 094
1 690
ha ha ha ha ha:)))))))))))))) pokaż te twoje "logiczne wypowiedzi":)))))))))))))))

Czyli nie masz nic mądrego na poparcie swojej bredni :)Ośmieszaj się dalej a w polemice z tobą będe się dobrze bawiła:)))) Ciebie nie trzeba już nawet bić - leżysz i kwiczysz :)
Ale o co kaman? Przyznaje, że dużo piję i to lubię. W żadną polemikę jeszcze z Tobą nie weszłam. Nawet nie wiem o czym bym miała polemizować z trollem, który pisze na poziomie gimbazy i nie potrafi korzystać ze słownika przeglądarki.
Chcesz logiczne wypowiedzi? https://libertarianizm.net/search/4158654/
Miłej lektury

tolep

five miles out
8 585
15 483
gdynia-walki-kobiet-w-kisielu-gdynia-bitwa-w-kisielu-trojmiasto-walka-w-kisielu-pomorskie-8jU2Mzg2Mz_o.jpg

K

krasnys

Guest
Jakbys rozumiala rzeczywistosc w ktorej zyjesz tak jak my to tez bys zaczela rzucac bluzgami. Jako jedyna garstka ludzi na tym zawszonym swiecie widzimy wyraznie, iz panstwa nas morduja, rabuja, a i czasem gwalca. I tak tu do cholery nie bluzgac?
Jakbysmy byli potulnymi walkami jak np. Jacek Bartyzel, wierzacymi, ze rzad ma zawsze racje bo mu Pan Bog tak powiedzial, no to bysmy byli spokojni i kulturalni tak jak on. I czekali na rzez jak owce...

A tu chcą nawracać libertarian;)
http://prawica.net/opinie/26660

libertarianin.tom

akapowy dogmatyk
2 700
7 113

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
A kazdy tutaj wie, ze Teluk juz pare lat temu zwariowal.
IMO nie zwariował zawsze taki był odkąd się pojawił w środowisku libertarian. Chciał się wylansować na papieża libertarianizmu, co mu się nie udało, bo za bardzo capił żydokomuną, ubekistanem, chamstwem i brakami w logice, więc zaczął pluć na libertarian i tak mu zostało.

K

krasnys

Guest
Jak czytam takie, bezsilne inwektywy , to aż serce mi się raduje, że ogłupieni idioci (zazwyczaj są to tępi ateiści o ograniczonych możliwościach intelektualnych), nie posiadają żadnych merytorycznych argumentów.

Oskarżanie ateistów o to, że mają zamknięte umysły są stare jak świat. A czasem nawet prawdziwe jeśli ma się do czynienia z gównianymi gimboateistami, którzy w necie szczekają głośno, lecz gdy tylko wejdą w off-line biegusiem truchtają z babciami do kościoła, przyjmują do ust ciało człowieka (niekoniecznie Jezusa jeśli jest to kościół katolicki…) i tak dalej.
Generalnie rzecz biorąc jednak te oskarżenia są o kant tyłka roztrzaść.

K

krasnys

Guest
Przyznaje, że dużo piję i to lubię.
Jest się czym chwalić?

Kobiety przed trzydziestką coraz częściej dorównują facetom pod względem ilości wypijanego alkoholu, czasem nawet w większych ilościach piją niż faceci.U takich kobiet częściej dochodzi do rozwoju marskości wątroby niż u facetów.
Wlasciwie to nie jest ważne,która płec więcej, czy mniej chleje. Ogólne rozpicie społeczeństwa jest ZŁEM , powodującym wymierne straty

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
ale co ci to przeszkadza, puki nikt cie nie atakuje lub niszczy twojej własności powinieneś mieć wyjebane na to...
jakie straty to powoduje u ciebie jak nene czy ktoś inny sie najebie?

OP
OP
J

jaskółka

Guest
Ale o co kaman? Przyznaje, że dużo piję i to lubię. W żadną polemikę jeszcze z Tobą nie weszłam. Nawet nie wiem o czym bym miała polemizować z trollem, który pisze na poziomie gimbazy i nie potrafi korzystać ze słownika przeglądarki.
Niesamowite...
Cóż za głębia....
Sięgająca dna....

Antyklerykanizm czyni czuba z każdego Delikatnie rzecz ujmując.

Nene

Koteu
1 094
1 690
Jest się czym chwalić?

Kobiety przed trzydziestką coraz częściej dorównują facetom pod względem ilości wypijanego alkoholu, czasem nawet w większych ilościach piją niż faceci.U takich kobiet częściej dochodzi do rozwoju marskości wątroby niż u facetów.
Wlasciwie to nie jest ważne,która płec więcej, czy mniej chleje. Ogólne rozpicie społeczeństwa jest ZŁEM , powodującym wymierne straty
Winą rozpicia społeczeństwa jest słaby dostęp do marihuany dobrej jakości [*] .

Do góry Bottom