A
Artur Nowak
Guest
a ty masz straszny ból dupy że taki temat istnieje... i że lubie rude baby...
Nie nie mam - jest mi to całkowicie ambiwalentne.
a ty masz straszny ból dupy że taki temat istnieje... i że lubie rude baby...
Piwsko, piwskiem, ale nawet pijana potrafię używać przecinków i zasad poprawnej interpunkcji i ortografii. I mam bardziej logiczne wypowiedzi. PozdrawiamZapominaial ,macie tu dwie kobiety ale trudno nazwac je kobieta bo jedna pisze tylko o piciu piwa jakaś nena toalkohol jej w glowie tylko ?To jest kobieta?Kobiety prawdziwe raczej sie szanują,nie piją alkoholi zadnych Druga tylko o penisach myśli .Pisze bewartosciowe tematy to i nie dziwiota ,ze ją wyśmieliście tutaj ale ona tego nie widzi.Ludzie mało inteligentni juz tak mają ,ze jak im sie pluje w twarz to mysla ,że pada
Nie nie mam - jest mi to całkowicie ambiwalentne.
Napisz ,że jest Ci to ambiwalentnetaa a świstak zawija... to po chuj sabotujesz temat, abo w ogóle teroz o tym wspominasz?
zresztą nie pisz, wali mnie to...
Nie wtłoczycie mnie w reguły narzucone przez Radę Języka Polskiego! Współpracujecie z organem państwowym... libertarianie psia mać!Kurwa, przecinek, a potem spacja. Co za gimbaza!
Sry nie znam faceta.To są, kurwa, podstawy rigczu,[...]
wyczuwam ortograficzno gramatyczno interpunkcyjny kolektywizm...
Nerwica natręctw? To tylko źle postawiona spacja... poza tym przyznaję się ,że często nie czytam swoich postów po napisaniu ,więc taki błąd mogę przeoczyć... ponadto akurat, w moim osobistym stylu " , " jeśli wynika z słowa charakterystycznego jak ,że czy ,więc stawiam przy wyrazie wymuszającym, inaczej na końcu wyrazu... ale you are boss here...Ja wyczuwam zwiększony poziom zjebu. Naprawdę, może być orto-zjebem, ale to nie jest powód do dumy. Serio.
I to nie chodzi o jakieś zajebiste gramatyczne kung fu, ale minimum wizualne estetyki, która nie powoduje krwawienia oczu.
Cholera znowu Cię muszę zalajkować :/i estetyczny kolektywizm też wyczuwam hehehe
no i przecie estetyka to akurat coś co każdy widzi inaczej... co mi sie podoba nie koniecznie sie podoba innym i na opak...
w tekście najważniejsze jest przecie by przekazać jakąś informacje, to co chce sie powiedzieć, a nie coby ładnie wyglądało...