tolep
five miles out
- 8 595
- 15 506
Na wszelki wypadek podaj im fałszywe dane i/lub przygotuj wiarygodną ściemę
Że madka kogoś z rodziny znalazła u horej curki?
Nie lubię takiego podejścia. Oczywiście umiem kłamać gdy się przemogę, ale nie lubię.
Na wszelki wypadek podaj im fałszywe dane i/lub przygotuj wiarygodną ściemę
Ale pozwala na cztery zbiory w roku. A w Kolorado piździ, więc... Tak samo jak z pomidorami.I tak tanio imho. Kwestia opodatkowania i rygoryzmu przepisów prawnych. Tak na szybko jak przeklikałem Internety to jest to bardzo mocno regulowane, licencje potrzebne są na wszystko, łącznie z osobną osobistą licencją na przewóz zielska od producenta do dystrybutora. Spore znaczenie ma też fakt, że przepisy wymagają by uprawa miała charakter zamknięty - zielsko najwyraźniej rośnie tylko indooor, co generuje znaczne koszty dodatkowe oświetlenia, wentylacji itp. itd.
NOECo by było, gdyby Mojżesz znał marihuanę?
![]()
Jak twierdzą naukowcy w swoim nowym raporcie, opublikowanym w Journal of Psychopharmacology, pacjenci którzy przeszli eksperymentalną kurację psylocybiną, doświadczyli zmiany poglądów politycznych z autorytarnych na libertariańskie. Dodatkowo, nawiązali także bliższą więź z naturą.
Poprawiłem. Dzięki mnie zdobyłeś pozytywne punkty
Hostia z grzybków? Ofiara z runa leśnego za grzechy etatyzmu? Pomyślimy. Nie pasuje mi tylko ta bliższa więź z naturą, bo zbytnio hipisami zalatuje.@FatBantha - być może należy rozważyć włączenie do libertariańskiej religii rytuału spożywania magicznych grzybków.
Nowy raport z badań ujawnia, że psylocybina ma realny wpływ na zmianę poglądów politycznych
Bliższa więź z naturą również przyda się w świecie bez dróg - prawdopodobnie będzie się trzeba nieraz przedzierać przez zarośla.