doradzić taką, której działanie dawałoby efekty, na jakich mi akurat zależy.
tolep Miałem na myśli naturalny wiek starczy ( jak dożyję ) kiedy to i tak już wszystko jedno. Nie wiem czy to się łatwo hoduje domowym sposobem? Na działce wyrośnie? I na ile taki krzaczek starczy ( chodzi o palenie dla jednej osoby ) ?
Regularnie, jestem uzależniony
Czemu regularne zażywanie czegokolwiek musi równać się uzależnieniu?
Serotonina, dopamina, norepinefryna - wszystko substancje psychoaktywne od których jesteśmy uzależnieni.
Nie widzę sensu u siebie stosowania substancji, ani pobudzających, ani otępiających. Zastanawiam się raczej nad jakimiś halucynogenami.Lemme guess: powinna być to substancja:
- pobudzająca
- poprawiająca nastrój
- odchudzająca
- łatwo dostępna
- niedroga
- mało szkodliwa
- nie uzależniająca silnie
- bez szybko rozwijającej się tolerancji organizmu
Zna ktoś coś takiego? Hmmm? MDMA?
Lemme guess: powinna być to substancja:
- pobudzająca
- poprawiająca nastrój
- odchudzająca
- łatwo dostępna
- niedroga
- mało szkodliwa
Czemu regularne zażywanie czegokolwiek musi równać się uzależnieniu?
Znaczy oksytocyna?Kobiety powiedzą, że czymś takim jest stan zakochania.
Znaczy oksytocyna?
Nie spełnia warunku 5, z wiekiem trudno o 4, a poza tym wiąże się z 7
Można żreć regularnie kaszankę i nie być uzależnionym. Można co tydzień jeść kwasy i też nie być uzależnionym. Ta odpowiedź w ankiecie powinna być rozdzielona na dwie osobne.
Odpowiedź masz w 4 poście w tym temacie. Mógłbyś się nauczyć czytać...Od kiedy definicja narkotyku kręci się wokół legalne/nielegalne?
Lemme guess: powinna być to substancja:
- pobudzająca
- poprawiająca nastrój
- odchudzająca
- łatwo dostępna
- niedroga
- mało szkodliwa
Spośród wszystkich dragów z jakimi miałem kontakt zdecydowanie wskazałbym właśnie na MDMA. Spełnia wszystkie kryteria poza dostępnością - załatwienie dobrego to przynajmniej dla mnie sporo zachodu ( piguły proponuję od razu skreślić - tylko kryształ !). Nie wiem też jak z jej właściwościami odchudzającymi bo nigdy nie brałem w ciągach po kilka dni.
Ja nawet tak myślę, że jak będę tuż przed końcem to wezmę się solidnie za wszystko. Bo i tak już będzie wszystko jedno.
czy kodeina zalicza się na potrzeby tematu jako narkotyk?
Niezła próba panie władzo.Ankieta - czy zażywasz narkotyki?
Nie. Dostępna w aptece. Mafie nie handlują syropem.