Muza

D

Deleted member 4683

Guest
Mam zajebisty sentyment do ELO. Pamiętam jak będąc jedenastoletnim szczunem wracałem z zakładowych kolonii wypoczynkowych dla dzieci i młodzieży i usłyszałem z radia w autobusie ich Rock'nroll is king. Pierwszy kontakt z rockandrollem. Rozjebała mnie ta muzyka i potem zawsze reagowałem na hasło R'N'R. Niestety były to czasy bez internetu zaś komuna w TV i radio jako rockandroll serwowała głownie Shakina Stevensa :)

Wiem, że dzisiaj juz nie brzmi tak jak w dziecinstwie, wiem że już ktoś wrzucał, ale co tam

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
GAZDA, aleś ześwirowany na punkcie Motorhead. Lemmy jest Twoim dłużnikiem za promo :)

Kelsi

Well-Known Member
1 040
19 972
Mam zajebisty sentyment do ELO. Pamiętam jak będąc jedenastoletnim szczunem wracałem z zakładowych kolonii wypoczynkowych dla dzieci i młodzieży i usłyszałem z radia w autobusie ich Rock'nroll is king. Pierwszy kontakt z rockandrollem.

Ja mam podobnie:)
Pierwszy kontakt z rock'n'rollem był w trzeciej klasie szkoły podstawowej/
Swoje pierwsze kroki w tańcu towarzyskim , pod okiem instruktora tańca stawiałam przy piosence ELO
Rock'n'Roll Is King :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
R

Ronbill

Guest
Brian May:
"Powtarzałem już wiele razy, że naprawdę nie szukaliśmy wokalisty. Wszyscy byliśmy szczęśliwi w życiu, nawet mogę powiedzieć, że spełnieni więc nie mieliśmy potrzeby poszukiwania nowego Freddiego.[…] Nagle pojawia się koleś, który potrafi zaśpiewać wszystkie utwory Queen. I jak on to robi?! Ma niesamowitą skalę głosu. Poza tym ma świetną osobowość, jest charyzmatyczny i kampowy w naturalny sposób. Nie musi niczego udawać, wszystko to przychodzi mu z łatwością, a publiczność go uwielbia" – opowiada May.

21 lutego grupa Queen wraz z Adamem Lambertem wystąpi w hali Kraków Arena. Bilety w cenie od 210 zł są już w sprzedaży.
http://muzyka.onet.pl/rock/brian-may-nie-szukalismy-nowego-freddiego-nagle-pojawil-sie-on/jstbz2

Dla mnie Queen skończył się wraz ze śmiercią Freddiego

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
Dobra, dość już przymarzania dupy, trza zaklinać wiosnę albo inne globalne ocieplenie...

The Pentangle - Light Flight

Once I Had a Sweetheart

Lyke-Wake Dirge

Hunting Song

Steeleye Span - The Black Smith

Do góry Bottom