Muza

D

Deleted member 4476

Guest
Też podoba mi się ta japa i jej muza, ale nad tą konkretnie muszę jeszcze pomyśleć. Głos ma piękny, ale melodia jakoś do mnie nie trafia. Teledysk może być.

Nene

Koteu
1 094
1 690

Ja osobiście bardzo lubię ten kawałek, ale akurat jakoś dziwnie wyszła w teledysku. Źle dobrana fryzura

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Nie mogłem się powstrzymać, patrząc na ilość przyznanych mi lajków ;)

Motyw zieje taką grozą, że nie pomaga nawet widok wykonawców "live". Słuchałem tego dziesiątki razy na przestrzeni co najmniej 20 lat i ciągle czuję ten sam niewygodny ucisk w głowie.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Jak już pisałem, nowa płyta Behemotha jest naprawdę niezła, słychać sporo nawiązań do starego black metalu, a nawet do takich klasyków jak Venom i Bathory. Może się spodobać nawet ludziom, do których poprzednie płyty Nergala i kolegów nie trafiały.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Bardzo cenię krótkie, proste nagrania, w których wszystko zapięto na ostatni guzik. Zwłaszcza, gdy powalają pięknem jak "Sanctimonius":

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
A w środę Crimsoni grali w Wawie, tylko bez Frippa. :) Belew, Levin, Mastelotto i jeszcze trzy osoby (podwójne trio - dwa chapman sticki, bas, gitara, dwie perkusje). Genialnie było! Nawet fragment "In the Court of the Crimson King" zagrali. ;) Ale skupiali się na płytach z lat 80-tych i Thraku.

Do góry Bottom