D
Deleted member 427
Guest
whirlinurd, rozjebałeś mnie kawałkiem IS TROPICAL - THE GREEKS. Coś pięknego
Cokeman napisał:kolesie zuplnie chyba nieznani w popkulturze.
FatBantha napisał:Dziś mogę co najwyżej pójść na koncert swoich dinozaurów
Ja też byłem, w Zabrzu, w Domu Muzyki i Tańca - wyszedł całkiem nieźle, chociaż ludu mało wtedy było. Zresztą Jon solo to nie Yes.Cokeman napisał:Eee nie zgadzam sie. Byłem na koncercie Andersona w 2005 i wyszedl chujowo.
Może gdy chodzi o same albumy i ich zawartość. Ale wykonania koncertowe starych numerów bez porównania - ich aranżacje są teraz dużo, dużo lepsze. "Starship Trooper" z takiego "Keys to Ascension", zatem połowy lat '90 bije na łeb, na szyję, sposób w jaki grali ten kawałek w latach '70. Zresztą studyjną, straszliwie czerstwą i brzmieniowo ascetyczną wersję też.Okres od 1970 do 1977 byl najlepszy, potem komercha a potem to juz epizody
kawador napisał:Co się zaś tyczy lat 80 - dla mnie to też niezapomniana, absolutnie kultowa epoka...
THE END OF AN ERA: I WILL BE TAKING DOWN THE SITE TODAY. THE SWARM OF ANTI-PIRACY ACTIONS AND THE FACT THAT THIS LOCATION IS NOW “KNOWN” HAVE FORCED ME TO DO THIS. ANYONE THAT HAS SENT ME LP’S I WILL BE RETURNING THEM, DO NOT FEAR. I DO NOT KNOW WHERE I GO FROM HERE. I WILL CONTINUE ON FACEBOOK SO ANY QUESTIONS I WILL ANSWER THERE. I THANK YOU ALL FOR EVERYTHING YOU HAVE DONE.