Minister Sienkiewicz: "Państwo istnieje tylko teoretycznie". Afera taśmowa

OP
OP
dataskin

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
A narracja z np. GazoWni jest taka: PO miało poważne szansę na wszystkie najważniejsze stołki m.i.n w UE i w ogóle miało szansę opanować wszystkie instytucje międzynarodowe, Tusk miał obiecaną pozycję kolejnego księcia Liechtenstein'u a Rostowski - miał pozostać conajmniej szejkiem Emiratów Arabskich, a co za tym idzie - wzmocnić Polskę na arenie wszechświata i okolic, ale wszystkie te dobrze opracowane plany wzięły w łeb, bo.. wybuchła afera :>

Ergo: "zamach dziennikarzy" na PO = zamach na demokrację, państwo polskie, itd

Lemmingi naprawdę ten crap łykają?

Ostatnia edycja:
OP
OP
dataskin

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Poruszająca do głębi rozmowa Tomasza Lisa z Sławomirem Nowakiem.

Prawdziwa historia Nowaka wyklętego. Zaszczutego. Niewinnego.

Bqvr2hKIUAANBy0.jpg

A

Antoni Wiech

Guest
Ta akcja z tą murzyńskością to nie jest jednak debilizm, ale liczenie na zrobienie sobie "śmiechów-chichów" z całej sprawy. Takie mrugnięcie oczkiem do ludzi.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Czy Nowak specjalnie zrobił taką minkę czy minka na buldoga jest jego codziennym wyrazem twarzy towarzyszącym od dzieciństwa?

Till

Mud and Fire
1 070
2 288

Bqvr2hKIUAANBy0.jpg

Przepraszam, ale muszę...

Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha...:D

piezol

Jebać życie
1 263
4 236
Nic się nie zmieniło, zwróć na ostatnie zdanie z lewej części.
Chodzi o "zagrożenie dla porządku państwowego". Skoro uznawał narodowców za zagrożenie dla tego porządku, to za dobre musi uznawać:
- ujawnienie maili Holochera
- nieujawnienie afery taśmowej.

T.M.

antyhumanista, anarchista bez flagi
1 412
4 448

Bqvr2hKIUAANBy0.jpg
Jakby go odpakować z koszuli i łeb ogolić, to mógłby na Pradze pod Wileniakiem ruskie szlugi opychać :D

Bardzo mnie cieszy ta cała afera! Władza stanowiona w III RP to banda o charakterze mafijnym, z manierami drobnego alfonsa, a nie żadna elyta i im więcej osób to dostrzeże, tym lepiej.

simek

Well-Known Member
1 367
2 122
Nabieram przekonania, że to się wszystko rozejdzie po kościach, najwyżej będzie dymisja jednego ministra, który i tak już jest zmęczony rządzeniem, ale o wcześniejszych wyborach, albo o zmianie rządu w ramach tej kadencji nie ma mowy. Przeglądając fejsa (czyli miks opinii znajomych, zwykłych ludzi i gazet/publicystów) raczej przeważa opinia, że największym problemem jest sam fakt zrobienia podsłuchów (zgodziłbym się jakby upubliczniono zupełnie prywatne rozmowy o dupie maryny - wtedy gadanie o braku ochrony dla ministrów byłoby uzasadnione), a to, że np. Sikorski prywatnie sądzi, że sojusz z Ameryką jest do dupy to dobrze, bo... on naprawdę jest do dupy, więc super sprawa, że Radek ma głowę na karku i sobie z tego zdaje sprawę.

A już za ten cytat Grasia to chcą ozłocić Tuska jakiż on to mocny i jebie samego premiera WB:

Krawiec: Co on pierdoli z tymi zasiłkami? On mi się wydaje taki rozsądny gość, ja jestem w tej europejskiej radzie i jak była sesja w Londynie, to się z nim spotkałem, sensownie gada…
Graś: Bezmyślne, pewnie podsunięte przez ichniego Igora, pewnie z jakichś badań gdzieś tam ich wynikało, nie przemyślał konsekwencji, głupie to było, wiesz, Donald z nim [z Cameronem] od razu rozmawiał przez telefon, więc go opierdolił tak, kurwa, że szkoda, że tej rozmowy nie nagraliśmy, kurwa, tak go zjebał.

Ostatnia edycja:

Karmazynowy Mściciel

To ja będę budował drogi w akapie
421
522
0003BZ2I9QXGH3XG-C116-F4.jpg

PiS wyborów nie chce, bo oni kombinują, że jak to się wszystko zawali, to dostaną głosów przynajmniej tyle, co Orbán na Węgrzech. I że czas działa na ich korzyść. Poza tym jeszcze może wyjść z tego chuj-wie-co (razwiedka, etc.) i lepiej poczekać.

Podobnie chyba kombinuje reszta w kolejce do koryta (/reżimowej pały, niepotrzebne skreślić).

A

Antoni Wiech

Guest
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry Bottom