dzwonek polifoniczny
Active Member
- 116
- 121
I to na serio jest z czekolady?Čokoládové kamínky
I to na serio jest z czekolady?Čokoládové kamínky
Otrzymałem kiedyś w prezencie tabliczkę gorzkiej. Rarytas. Naprawdę czapki z głów.pralinki Amedei i gorzką czekoladę Amedei.
Kiedyś był pyszny krem z wiewiórką ("Wiewiórka"?) wszystkie inne nutelle nie mają przy nim szans.Snickersa już dawno nie ma.
Ja pamiętam wafelek kukuruku z lat 90. Z cieszyńskiej Olzy było prince polo, najlepszy polski wafelek. Teraz to są podróby:/Niemal zawsze jak jestem w Czechach to kupuję "Čokoládové kamínky". Jak byłem dzieckiem to babcia mi je przywoziła z Czech
Szukasz po internecie co i za ile złotego ludzie kupują i głupi komentarz do tego walisz? Zastanów się człowieku. Każdy kupuje to na co go stać. Jego sprawa.Zestaw włoskich czekoladek Amedei w sam raz na kieszeń przeciętnego Kolwalskiego:
http://sklep.kuchnia-wloska.com.pl/zestaw-infinito-na-zamowienie.html
Cena tylko 850 zł
Gdybym się nie pohamował to może dałbym radę zjeść na raz.
To był symbol lat 90 tak samo jak Guma Turbo. Niestety zniknął na dobre.Był batonik kukuruku z naklejkami,to było coś!Miałem chyba wszystkie naklejki! Jak znajdę to na pewno kupię. Ale jaki będzie smak? Dawne były pyszne.A najlepszy słodki krem do chleba - Snickers.
Nie rajcuje mnie ten czwartek tłusty bo nie przepadam za pączkami, wolę bułki drożdżowe z jagodami czyli jagodzianki.Dzień Rosnącego Tyłka