Alu
Well-Known Member
- 4 634
- 9 694
Pierwszy w szwecji muzułmański minister... i pierwszy minister złapany na jeździe samochodem pod wpływemNo i jak taką powiesić? "Szwedzka" minister d/s rolnictwa, niejaka Aida Hadzalic.
Może i jest, ale napewno ona nim nie byłaW Szwecji jest ministerstwo rolnictwa?
brzydulaNo i jak taką powiesić? "Szwedzka" minister d/s rolnictwa (edit: szkolnictwa), niejaka Aida Hadzalic.
Camila Vallejo is a Chilean geographer and Communist Party politician, currently serving as a member of the Chamber of Deputies, representing District 26 of La Florida, Santiago. She is part of the Central Committee of the Communist Youth of Chile. As president of the University of Chile Student Federation (FECh) and main spokesperson of the Confederation of Chilean Students (Confech), she was one of the most prominent leaders of the student protests of 2011.
Obrzydliwość kolczyka w nosie idzie w parze z obrzydliwymi poglądami.Co ona ma w nosie? Krowy noszą podobne oznaczenia. Przecież, gdy smarka w chusteczkę, część kisielu zostaje na tej krowiej biżuterii. To zupełnie obrzydliwe.
Jak metalowy kolczyk może złagodzić wrażenie sztuczności? Tego nie pojmuję. Myślałem, że efekt naturalności uzyskuje się np. poprzez rezygnację z obróbki w fotoszopie.Pasuje jej, dzięki temu nie wygląda plastikowo, łagodzi wrażenie oglądania modelki
Podoba mi się, że żyjemy w czasach, kiedy naturalność jest efektem specjalnym transhumanizmJak metalowy kolczyk może złagodzić wrażenie sztuczności? Tego nie pojmuję. Myślałem, że efekt naturalności uzyskuje się np. poprzez rezygnację z obróbki w fotoszopie.
Przeciwnie, jak najbardziej kobiece kształty - talia, biodra, zaokrąglone ładne ramiona, na tej focie widzę bardzo ładną sylwetkę. Widzę również, że w obecnych czasach wraca jak zmora duch Twiggy, roszcząc sobie prawo do utrwalenia jako kanon.Po porodzie dupa jej urosła i widać, że lala zaczyna powoli iść w szerokość.