- Admin
- 6 985
- 15 153
Przede wszystkim, wykształceni w zakresie używania interpunkcji.
Od jakiegoś czasu fantazjuję o wycięciu lasce na żywca łechtaczki. Może jakimś rozwiązaniem jest wybór akapki - nie doniesie psom z policji.
Mamy tutaj postępowca!Chciałbym się przywitać serdecznie ze wszystkimi użytkownikami forum. Jestem socyalistą, w konsekwencji idiotą, dlatego też należy do mnie pisać drukowanymi literami. Pozwalam sobie żywić szczerą nadzieję, że moja osoba nie spotka się dezynwolturą ze względu na ograniczenie umysłowe i spermoidalne zapalenie mózgu. Howgh : ) .
Ogórek spycha ciocię Ewę i wujka Bronka w obszar obciachu. Dlatego budzi nienawiść w Platformie
I Kopacz, i Komorowski są kreowani jako przywódcy na miarę przeciętnych ludzi. Na miarę aspiracji opisywanych przez autorów najpopularniejszych polskich telenowel. Mają być swojscy, zwykli, jakby wprost wyciągnięci z tłumu, tylko jakoś tam doświadczeni w sprawach państwowych i w miarę nowocześni. Ot, ciocia Ewa i wujek Bronek. Ten wizerunek szczególnie mocno, żeby nie powiedzieć nachalnie, lansowano w okresie świąt Bożego Narodzenia. I, mówiąc językiem młodych, to wszystko poszło się gonić wraz ze wskazaniem Magdaleny Ogórek przez Leszka Millera. Bo na jej tle ciocia Ewa i wujek Bronek wyglądają jak – znowu warto się odwołać do młodzieżowego określenia – kompletne „paździerze”. To określenie oznacza kogoś zawstydzająco zahukanego, zakompleksionego i kulturowo cepeliowskiego, choć pozującego na nowoczesnego.
Odjebałbym morderczo-gwałcicielską małpę. Ale z drugiej strony korci napisać: sprawiedliwość chadza różnymi drogami.
Z tego co pamiętam to fejk z tym, że ofiara występowała w tym video.
A co ona takiego zrobiła, że korci Cię nazwać to sprawiedliwością?
I to w dwóch róznych tematach, o ile pamiętam. Ale tak co roku ktoś nowy daje się nabrać.Ej, ale było już na libnecie sprostowanie kiedyś, że to nie ona występuje w tym teledysku.
Nic szczególnego , kolejna przeciętna urodaNikita Klæstrup, duńska polityk (nie wiem, czy lewaczka):