A
Antoni Wiech
Guest
A ja proponuje odstawić walenie konia do lustra, też podobno szkodzi.masz problem z logicznym rozumowaniem, proponuje na początek odstawic kapitana bombe bo niezłą sieczke w mózgu robi...
Popierdoliłeś wszystko ze wszystkim. Najpierw piszesz, o braku wpływu na naturę (co jest bzdurą, ) a teraz mi piszesz o celowym działaniu. Zastanów się, jak będę bawił np. piłką i NIE CELOWO (zejdzie mi z nogi) wypierdolę Ci szyby w oknach nią, to masz prawo do odszkodowania czy nie? Pomyśl o tym, zastanów się, daj sobie dwa dni, albo trzy. Odstaw oscypki.człowiek nie ma wpływu na wiater, człowiek sra bo musi, gówno śmierdzi, smród jest w jednym miejscu, wiater może zawiac z różnych kierunków abo i nie wiać akurat, srający nie czyni tego w celu zasmrodzenia sąsiadowi działki.
odpalanie miotającego ładunku wystrzeliwującego pocisk który by miał trafic w czyjś łeb, jest inicjowany świadomie i celowo przez naciskającego na spust, tor pocisku jest też przez niego ukierunkowany w kierunku łba w celu trafienia jego, czyli wszystko jest celowym działaniem i celową agresją...
nie potrafisz rozróżnić tych dwóch przykładów trudno...
Co ma do tego prawo szariatu?a tak btw, dostosujesz sie do prawa szariatu jak koło ciebie sprowadzą sie taliby?
A jakie to ma znaczenie? Wyjebało im fabrykę, nie mieli wpływu na prawa natury i chmura nadleciała nad Podhale.co do chmury radioaktywnej, czy fyrgała se tak cały czas? czy jest naturalnym składnikiem chmur i zawsze była? czy ruskie na nowej ziemi (w tym wypadku jako globalny sąsiad wszystkich) od pojawienia sie ludzkości odpalają tam ładunki nuklearne?