Bo to wątek częściowo bekowy.O cyckach tylko gadacie,
Ja też od tego zaczynam.ja na twarz patrze
O to nie można mieć pretensji, spodnie są wygodniejsze.chodzą w spodniach
Ale one zawsze się tak zachowywały. Jedynie zarozumiałość i pyskatość się uwydatniła, ale to nie dla tego, że się zmieniły a dla tego, że mogą bezkarnie to czynić.i zachowują się jak prosty chłop na roli, pyskate jakieś zarozumiale a w głowie siano,
Czaty babskie mnie też irytują. Niektóre tak wymiatają na klawiaturze jak keyboard ninja, przy czym mało który programista czy admin komputerowy jest tak szybki.tylko czaty
Mnie się wydaje, że zawsze takie były, ale teraz wyłączyły się im hamulce. Kiedyś miały umiar i rozsądek, bo nie było alimentów i 500+.myslenie żeby chłopa z kasy oskubać
Dawać mi takie, byle ładne ciała.same pierwsze do łóżka idą,
A to prawda.takich normalnych mądrych i z wyglądu kobiecych to teraz mało jest i normalnemu facetowi trudno spotkać dobry materiał na żonę,
To coś złego? Konserwa mode on? Nie słyszał pan o hipergamii? hajs daje +2 atrakcyjności (2 bo dolicza się do tego praca), schludność 1+, nawijka kolejne +1 i z 4/10 mamy 8/10. Oczywiście to tylko orientacyjne liczby.co to teraz sie porobiło, jeszcze 10 lat temu to facet starał się o kobitę
to na IRC nikt już nie wchodzi, co?a te czaty krzysiu to nie tylko babskie, bo kiedys w nocy sami faceci gadaliśmy o piłce nożnej i zeszlo na polityke i sie przyplątała jakaś dziewucha i to na siłę sama miedzy facetów wlazła mało ktory z nas do niej się odezwał to zaczeła lizać chłopów że jeden jest fajny bo na piłce się zna a ona wielka kibicka jest i przeszkadzała nam w gadce i w końcu jeden powiedzial jej paszoł won a ona do niego to ty wpierdalaj, ale w końcu sie wyniosła, żadnego wstydu te dziewuchy nie mają wszystkie nie są takie ale większość na pewno
No oczywiście, że tak - żeby zacząć pisać kod trzeba najpierw POMYŚLEĆ.Czaty babskie mnie też irytują. Niektóre tak wymiatają na klawiaturze jak keyboard ninja, przy czym mało który programista czy admin komputerowy jest tak szybki.
No to każesz wykurwiać i po problemie:nie mówię że to złe że szukają facetów, ale maja randkowe do tego fora to po co się pchają na siłę facetom jak ich nie chcą?
to nie ma znaczenia - bardziej kumate będą wiedzieć kiedy się wycofać, idiotom trzeba bezpośrednio, najlepiej lepa na ryj.aż facet musi powiedzieć żeby się wyniosła dopiero zrozumie taka natarczywa baba
A jak szukaliście dla siebie kobitki to co było ważne dla was wykształcenie czy charakter??/
ale może tylko cycki albo nogi, heh
Ja się z tym nie spotkałem w mojej okolicy. Wszyscy z Warszawy mówią, że takie są, ale widocznie tam.dużych sklepach marketach to same te dziewuchy dają i to takie młode też są co to jeszcze w podstawowce się uczą, podchodzą do facetow i mowią że loda zrobią jak im stanik albo majtki za to kupi, taki jeden od nas z roboty nam opowiadał że taką spotkał w sklepie przykleiła się do niego i mówi że by skorzystał i poszedl do przymierzalni z ta małolatą numerek odwalić, ale był z żoną i stała w kolejce po mięso i nie był pewny czy by zdążył zanim ona zakupy zrobi, to dureń nawet nie myśli że jakiegoś syfilisa by podłapać mógł takie głupie chłopy i to 40 lat ma dureń ale nie wiem czy prawdę mówił czy jajca sobie z nas robił.
Ładna japa, ładna figura i ogólnie ciało. Jak coś nie pasi, to na myśl o kopulacji robi mi się niedobrze.A jak szukaliście dla siebie kobitki to co było ważne dla was wykształcenie czy charakter??/
Jakie literki?Literki! Kręcę teraz z jedną dualką i to był dobry pomysł.
No dobrze, zrobię ten test, mam literki i co dalej?
a kobity mają zgoła na odwrót - mogą się przespać z kimś, kto nie jest rewelacyjny (np. związek "wychodzony", "wystarany") ale tylko za coś w zamian - zwykle sprowadza się to do kredytu, alimentów, dziecka, ślubu.Ładna japa, ładna figura i ogólnie ciało. Jak coś nie pasi, to na myśl o kopulacji robi mi się niedobrze.
nie mówię że to złe że szukają facetów, ale maja randkowe do tego fora to po co się pchają na siłę facetom jak ich nie chcą??/ aż facet musi powiedzieć żeby się wyniosła dopiero zrozumie taka natarczywa baba ,