KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 521
Wipler pierdoli jak potłuczony.

Jebany kutasiarz pierdolony. Prawa do drożdżówek w szkołach broni jak honoru własnej matki, ale jakbym we własnym domu spalił własną książkę to mam iść do więzienia na 3 lata, bo akurat ta książka zawiera zbiór legend z epoki brązu. Boję się, że jak Korwina zabraknie, to twarzą "wolnościową" w polsce będą tacy drożdżówkowi wolnościowcy jak Wipler czy Konrad "to jest moja prawa rączka" Bekowicz.

Crov

Well-Known Member
558
1 557
Tak bedzie. Mnie juz to nawet nie dziwi, bo pamietam, że Wipler to konserwa - raczej na starość sie nie "uwolnościowi" bardziej. Mysle, ze zradykalizuje sie w druga strone. A bardziej wyrazistych i wystarczająco sprawnie poruszających się w polityce następców Korwina to ja w Polsce nie widze. Moze libnet powinien zrobić głosowanie i wypromować, któregos użytkownika?

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 521
Tak bedzie. Mnie juz to nawet nie dziwi, bo pamietam, że Wipler to konserwa - raczej na starość sie nie "uwolnościowi" bardziej. Mysle, ze zradykalizuje sie w druga strone. A bardziej wyrazistych i wystarczająco sprawnie poruszających się w polityce następców Korwina to ja w Polsce nie widze. Moze libnet powinien zrobić głosowanie i wypromować, któregos użytkownika?

Chciałbym zobaczyć kr2y51@ w dyskusji z Wiplerem, jakby go jechał jak burą sukę :D

Racibor

Well-Known Member
408
2 160
KORWiN wypuścił świnie przed Sejmem

Janusz Korwin-Mikke od lat powtarza, że polscy politycy w Sejmie zachowują się jak „świnie przy korycie”. Tym razem ostre słowa zostały zamienione w polityczny happening z udziałem żywych zwierząt.

Każda z wypuszczonych świń miała na sobie emblemat z logiem partii zasiadającej w Sejmie.

Na akcję, która ma przysporzyć głosów partii KORWiN, od razu zareagowali obrońcy praw zwierząt, którzy zauważają, że przedstawiciele partii Janusza Korwin-Mikkego narazili świnie na niepotrzebny stres.

To już kolejne wybory, do których kontrowersyjny polityk idzie z hasłem „odciągnąć świnie od koryta”.

Partia KORWiN w przedwyborczych sondażach balansuje na granicy progu wyborczego.

CQy0RHcWIAAJMK8.jpg

swinki-2.jpg

swinki3.jpg

Król Julian

Well-Known Member
962
2 123
chuj z hitlerem korwina, miriam wspiera dyktatorów i ludobójców:

Ale mnie wkurwił ten szmaciarz!:mad: Ludobójcę, mordercę, tak? A dlaczego te medialne skurwysyny poparły zamach stanu w Egipcie dwa lata temu i usprawiedliwiały masakrę demonstracji Bractwa Muzułmańskiego przez wojsko (po tamtej hucpie trwale pozbyłem się telewizora)? Na miejscu Wiplera chyba bym zajebał tego gościa.

MaxStirner

Well-Known Member
2 775
4 721
Eee tam, za sobą. To raczej z powodu że jest legalistą i tyle. Kara śmierci silna policja i wojsko to u niego nic nowego.
Jest to jeden z powodów (obok np reliktów katolstwa) dla którego nie do końca chętnie na niego głosuję.

libertarianin.tom

akapowy dogmatyk
2 700
7 113
http://nczas.com/wiadomosci/polska/partia-korwin-zlikwidujemy-koryto/

"– Pieniądze przede wszystkim mają być w kieszeniach ludzi, a nie w kieszeniach polityków i nie w rozdmuchanym budżecie. Ludzie doskonale wiedzą, jak najlepiej wydać swoje pieniądze, dlatego państwo nie powinno im ich zabierać – mówił Tomasz Górski, poseł partii KORWiN, lider listy w Płocku."

A ktos tu pisal, ze nie bedzie spadow na listach KORWIN'a.... Nie dosc, ze sa to jeszcze sa liderami list! Kurwa mac!

pawel-l

Ⓐ hultaj
1 915
7 932
Do góry Bottom