C
Cngelx
Guest
Czytałem ten tekst. Długi i nie niesie za sobą żadnej treści, takie tam bezsensowne pierdolenie: w skrócie PiS jest zły bo jest zły, KOD jest dobry, bo jest dobry, ale działa źle bo ja tak mówię.
Odnośnie marszu kobiet to dziś w radiu słyszałem, że nastąpiło dokładnie to, czego można się było spodziewać, a mianowicie ten protest kobiet skręca baaardzo mocno w lewo.
Odnośnie marszu kobiet to dziś w radiu słyszałem, że nastąpiło dokładnie to, czego można się było spodziewać, a mianowicie ten protest kobiet skręca baaardzo mocno w lewo.
To info prosto z Naszego Dziennika, czy skąd? Akurat przed chwilą o tym pisałem na SB, ale mogę się powtórzyć - znam sporo dziewczyn, które poszły na ten protest miesiąc temu i nie są żadnymi feministkami, tylko nie chcą by im władza grzebała w cipach.To nie jest żaden protest kobiet, tylko protest feminazistek. Ot, trochę sierot po Palikocie i SLD próbuje ponownie zewrzeć szyki korzystając z aborcyjnej gównoburzy i tyle.
Ale pewnie nie mają problemu, jak władza grzebie w czyimś portfelu... Uświadamiasz je?To info prosto z Naszego Dziennika, czy skąd? Akurat przed chwilą o tym pisałem na SB, ale mogę się powtórzyć - znam sporo dziewczyn, które poszły na ten protest miesiąc temu i nie są żadnymi feministkami, tylko nie chcą by im władza grzebała w cipach.
To info prosto z Naszego Dziennika, czy skąd? Akurat przed chwilą o tym pisałem na SB, ale mogę się powtórzyć - znam sporo dziewczyn, które poszły na ten protest miesiąc temu i nie są żadnymi feministkami, tylko nie chcą by im władza grzebała w cipach.
Nie. Kiepsko ci idzie ta zabawa w jasnowidza, nie ma sensu tego kontynuować.I popierają Razem/Nowoczesną a wcześniej głosowały na RP/SLD, prawda?
Nie. Kiepsko ci idzie ta zabawa w jasnowidza, nie ma sensu tego kontynuować.
Pierwszy protest był przeciwko zaostarzaniu polityki aborcyjnej. Dopiero ten dzisiejszy/wczorajszy już jedzie lewizną.No jakoś nie bardzo wierzę żeby na te protesty poszedł np. ktoś kto popiera PiS albo kukizowców. Ogólnie aborcja na życzenie, edukacj seksualnej, refundacji in vitro itd. to postulaty głównie lewicy.