GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 169
kurwa ślepy jesteś czy co, odpowiedziałem kurwa wielokrotnie ostatnio post wyżej od twojegoJa chętnie wrócę do Twojego pytania, ale moje nie doczekało się odpowiedzi, ani wcześniej, ani teraz, a jest istotne dla całego Twojego toku rozumowania.
nie odpowiedziałem że gadanie to gadanie, a wydanie polecenia to wydanie poleceniaTeraz odpowiedziałeś na pytania, które nie padło: "czy nie wydając polecenia możesz złamać NAP?". Pytanie było inne: czy opisana sytuacja zawierała w sobie polecenie czy nie?
wmawiasz se by sie poczuć lepiejUnikasz jak ognia odpowiedzi wprost
to twoja taktyka chyba...bo odpowiedź - jakakolwiek by ona nie była, jest dla Ciebie niewygodna.
oczywiście że nie było, pisałem o tym wcześniej, myślałem że jako przedstawiciel gatunku ludzkiego zrozumiesz proste zdaniaDelikatnie markujesz, że w opisanej sytuacji nie było polecenia, ale boisz się powiedzieć to otwarcie.
twoje ukochane państwo im zakazuje podejmowania pracy zarobkowej, poza tym po chuj pracować jak dają za friko? chuj tam że jacyś pośród nich chcieli by może wprowadzić szariat, co z tymi milionami jebanych autochtonicznych roszczeniowców co wprowadzają swoje jebany komusze prawo? czemu sie ich nie czepiasz?To niech przyjeżdżają pracować, a nie z roszczeniami jak jakieś komuchy i zamiarem wprowadzania jakiegoś szariatu.
no podbijali w przeszłości syrie, skąd wiesz czy przodkom emigrantów nie rozjebali czegos i nie zapłacili odszkodowania???Co ma do tego Rzym i Saladyn?
możesz se to wrzucać i milion razy, nadal lanc ma 1200 a państwo nimoMasz jeszcze raz:
znowu se wmawiasz...@GAZDA - nie doczekałem się - wbrew temu, co napisałeś, na odpowiedź, więc możemy zamknąć ten temat.
nie napisałem że złodziej oferuje wpierdolenie komuś, napisałem ino że chcesz od niego za radio i rozjebaną szybe, nic więcej...Pozostaje odpowiedź na Twoje pytanie. Czy możesz żądać kasy od kogoś, kto ukradł Ci radio i już go nie ma. Często tak. Czy zawsze? Nie. Np. jeśli złodziej zaoferuje Ci, że skroi za chwilę kilka osób i zwróci kasę, a Ty się na to zgodzisz, nawet milcząco, i weźmiesz kasę - jesteś współwinny. W sposób dorozumiany (tak, jest takie słówko), zlecasz kradzież, żeby pokryć swoją stratę.
czytaj po prostu to co pisze, a nie fantazjuj...
ci co biorą socjal nie łamią napu, przykładowy lanc nikomu nie każe płacić podatku by było na socjal, nikomu też nie każe zajebać komukolwiek...
tak samo z innymi... no chyba że biorą udział w wyborach i głosują za państwem...
no to zwalczaj socjal a nie czepiaj sie ludzi kurwa...Dlatego libertarianie powinni zwalczać socjal, bo socjal to kooperacja beneficjentów i władzy przeciw żywicielom.
Ostatnia edycja: