tomislav
libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
- 4 777
- 13 003
Tu się pracuje ...
Powiedz, że żartujesz. To ja już wolę najbardziej zaciekły katolski Ciemnogród, niż skurwysyńską bandyterę z PO na witkach triady służb., to na złość pójdę na wybory i dam głos na Brontozaura Komuchowskiego.
Pojebało? A Komór to niby naganiaczy nie ma? Też masa celebryckich spierdolin go popiera i co chwila w tv lecą jakieś głupie spoty produkcji Kamińskiego + straszenie złym PiSem codziennie. No sorry, ale Duda przynajmniej będzie vetował te spierdolone pomysły PO. Imo, jak nie wygra Korwin to lepiej żeby większość należała do PO a prezydent był z PiSu bo przynajmniej wtedy grozi nam co najwyżej stagnacja.Ja nie oglądam tv i nie słucham reżimowego radia, więc propaganda mnie jakoś omija, ale jak widzę aktywność biorobotów, tępych naganiaczy Dupy/Judy, to na złość pójdę na wybory i dam głos na Brontozaura Komuchowskiego.
Powiedz, że żartujesz. To ja już wolę najbardziej zaciekły katolski Ciemnogród, niż skurwysyńską bandyterę z PO na witkach triady służb.
ps: Jeśli nie byłeś w I turze, a teraz pofatygujesz się pójść oddać głos na ewidentnych bandziorów, to ja tego nie kumam kompletnie.
No i tak się właśnie wpada w odmęty demokratycznego szaleństwa, chłopcy.Pojebało? A Komór to niby naganiaczy nie ma? Też masa celebryckich spierdolin go popiera i co chwila w tv lecą jakieś głupie spoty produkcji Kamińskiego + straszenie złym PiSem codziennie. No sorry, ale Duda przynajmniej będzie vetował te spierdolone pomysły PO. Imo, jak nie wygra Korwin to lepiej żeby większość należała do PO a prezydent był z PiSu bo przynajmniej wtedy grozi nam co najwyżej stagnacja.
No sorry, ale Duda przynajmniej będzie vetował te spierdolone pomysły PO.
Ja głosuję w każdych wyborach. Nie dlatego, że mnie ktoś namawia, tylko dlatego, że brak głosu jest mniej dla władzy szkodliwy niż głos na „niewłaściwego” kandydata, czy „niewłaściwą” partię.Jeśli nawet zatwardziałych libów udaje IM się nakłonić do głosowania lub przynajmniej opowiedzenia się po którejś ze stron, to trudno się dziwić "zwykłym ludziom", którzy nie mają tak ugruntowanych poglądów i podążają za tłumem.
Jakoś nie pomyślałem o tym.Przecież to naganiacze Komuchowskiego.
Do wyborów.lepiej żeby większość należała do PO a prezydent był z PiSu bo przynajmniej wtedy grozi nam co najwyżej stagnacja.
Założenie, że PiS zdobędzie dośc poparcia aby samodzielnie rządzić jest odważne. Musiałby się z Kukizem spiknąć, a raczej w to wątpię biorąc pod uwagę, że jego ruch zostanie prawdopodobnie opanowany przez razwiedkę i szczury uciekające z PO, Solidaruchów, Związkowców i inne ludzkie spierdoliny. Ot będzie to kolejna partyjka w rodzaju ruchu Palikota, która będzie przeforsowywać POwskie ustawy.Do wyborów.