Kampania prezydencka 2015 ogólnie - pozostałe przypały i odpały

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Braun poparł Andrzeja Ptaka w drugiej turze.
P.S.
Odpowiadając na wielokroć ponawiane w ostatnich dniach pytanie o mój udział w drugiej turze wyborów najwyższego urzędnika w państwie, wyjaśniam, co następuje. 1/ Pozostaję niezmiennie krytycznym recenzentem dotychczasowego dorobku mojego Sz. Kontrkandydata, pana Andrzeja Dudy, jak zresztą całej jego formacji politycznej. 2/ 24 maja oddam nań głos, ponieważ nie wyznaję zasady „im gorzej, tym lepiej” – a informuję o tym publicznie, ponieważ staram się nie być hipokrytą. 3/ Mam nadzieję, że mój Sz. Kontrkandydat pozostanie przynajmniej w jakiejś mierze zakładnikiem własnych słów o potrzebie obrony wolności, własności i godności Polaków – tych deklaracji, które choć dalekie od jednoznaczności, dają nam jednak możliwość „łapania go za słowo” w sprawach fundamentalnie istotnych: obrony życia, obrony ziemi, obrony suwerenności (także np. walutowej) narodu polskiego. I z tego proszę go w przyszłości skrzętnie rozliczać.
G.B.

Wilanów, 12 maja A.D. 2015

Wolę podejście Korwina i olewanie drugich tur od czasów pamiętnego starcia - Bolek versus Olek. I chyba z Korwinem mam więcej punktów wspólnych niż z Braunem. Aczkolwiek Braun kilka rzeczy robi lepiej od Krula.

pawel-l

Ⓐ hultaj
1 915
7 932
Cytaty dnia:

Prezydent Komorowski odpowiedział młodemu człowiekowi, który pytał, jak jego siostra ma kupić mieszkanie, zarabiając 2 tys. zł, by zmieniła pracę i wzięła kredyt.

Żakowski założył się z działaczem PiS, że wygra Komorowski. O małego fiata

Grupiński sugeruje, że to ambicje Polaków pogrzebały Komorowskiego.

"Rośnie fundamentalistyczny radykalizm w młodym pokoleniu Polaków. Módlmy się, by jak najszybciej wyemigrowali, dzięki czemu ochronimy porządek" - mówił profesor Czapiński

Jacek Żakowski w Poranku Radia TOK FM wytknął Bronisławowi Komorowskiemu brak reakcji na problemu prekariuszy pozbawionych stabilnej pracy i ubezpieczeń społecznych. - Ci ludzie kombinują, jak mieć ten ZUS. To niedopuszczalne, to tworzy frustrację. Dlaczego fundujemy im pasmo upokorzeń? - pytał.

OP
OP
tolep

tolep

five miles out
8 579
15 476
Cytaty z trzech dni i jedna informacja sprzed paru miesięcy.

A rada Komorowskiego rozsądna.

Solitary Man

Człowiek raczej piwnicy
492
2 228
Wolę podejście Korwina i olewanie drugich tur od czasów pamiętnego starcia - Bolek versus Olek. I chyba z Korwinem mam więcej punktów wspólnych niż z Braunem. Aczkolwiek Braun kilka rzeczy robi lepiej od Krula.
Korwin w 2010 poparł Jarosława Kaczyńskiego w II turze.
http://jaroslawkaczynski.info/aktua...rwin_Mikke_poparl_Jaroslawa_Kaczynskiego.html
Ciekawiej to jednak na jego blogu:
"tym, co chcą głosować, radzę:zamknąć oczy, zatkać uszy – i głosować na JarosławaKaczyńskiego!"
http://korwin-mikke.blog.onet.pl/2010/07/01/oswiadczenie/

D

Deleted member 4683

Guest
He he - ale żenada. Swoją drogą ta suflerka też chyba z jakiejś towarzyskiej giełdy wzięta. Widzi, że babsztyl jebnięty + zdrowo wkurwiony a ta mu każe się przytulać. Jakby przy tych wszystkich kamerach dostał w ryj to by było pozamiatane raz na zawsze :)

jkruk2

A fronte praecipitium a tergo lupi
828
2 387
Co to za laska tam z tyłu, ktoś może zidentyfikować ją w necie lub na fejsie? Ciekawi mnie jaką firmę wynajęli.

OP
OP
tolep

tolep

five miles out
8 579
15 476
Od wczoraj odczuwam pewien niepokój, a od dziś zaczynam myśleć, że ktoś dużo większy zmienia tu układ i przegrywa mu te wybory.

3cf482e79b97ed6f66043091e8f1923a8275a9ff%255B1%255D.jpg

Non Serviam

Well-Known Member
834
2 251
Od wczoraj odczuwam pewien niepokój, a od dziś zaczynam myśleć, że ktoś dużo większy zmienia tu układ i przegrywa mu te wybory.
Nikt mu nie przegrywa żadnych wyborów. Brontozaur spierdoli wszystko co się da spierdolić. No chyba, że powiesz mi, że ktoś mu kazał skakać np. po krzesłach, gadać o duńskich kaszalotach, głaskać jakieś laski po plecach itp.
Koleś jak zwykle zatrudnił w sztabie jakieś spierdoliny po znajmości, przyjął taką niedojdę jak Miś Kamiński, który prawdopodobnie jest odpowiedzialny za te debilne i żenujące spoty z Jarkiem i Dudą. Do tego ta debata z Rymanowskim, gdzie mało mu nie zagroził, że go wypierdoli z TVNu + propaganda Republiki, Braun gadający o książce Sumlińskiego w innych telewizjach + niechodzenie na debaty, podczas, gdy np. Dupiarz się pokazał. Burdy na wiecach z kucami, nieudolne naśladowanie Dupiarza (choćby to wychodzenie do ludu i chowanie się za BORowikami, żeby jakiś przypadkowy kuc nie podszedł i mu nie strzelił w ryło albo nie zadał jakiegoś niewygodnego pytania, debilne odpowiedzi w stylu 'to se zmień pracę' 'chuj nie pomogę ci jestem koniem idź do sądu' itd.).
Do tego gdy Tymochowicz zaproponował mu współpracę to pałac powiedział, że hehe nie - choć to jedyny człowiek, który byłby w stanie ewentualnie tę kampanię naprawić (oprócz zielonych ludzików w komisjach wyborczych).
Sorry, ale Brontosaurus to nie Tusk.

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
OP
OP
tolep

tolep

five miles out
8 579
15 476
Nikt mu nie przegrywa żadnych wyborów. Brontozaur spierdoli wszystko co się da spierdolić. No chyba, że powiesz mi, że ktoś mu kazał skakać np. po krzesłach, gadać o duńskich kaszalotach, głaskać jakieś laski po plecach itp.
Koleś jak zwykle zatrudnił w sztabie jakieś spierdoliny po znajmości, przyjął taką niedojdę jak Miś Kamiński, który prawdopodobnie jest odpowiedzialny za te debilne i żenujące spoty z Jarkiem i Dudą. Do tego ta debata z Rymanowskim, gdzie mało mu nie zagroził, że go wypierdoli z TVNu + propaganda Republiki, Braun gadający o książce Sumlińskiego w innych telewizjach + niechodzenie na debaty, podczas, gdy np. Dupiarz się pokazał. Burdy na wiecach z kucami, nieudolne naśladowanie Dupiarza (choćby to wychodzenie do ludu i chowanie się za BORowikami, żeby jakiś przypadkowy kuc nie podszedł i mu nie strzelił w ryło albo nie zadał jakiegoś niewygodnego pytania, debilne odpowiedzi w stylu 'to se zmień pracę' 'chuj nie pomogę ci jestem koniem idź do sądu' itd.).
Do tego gdy Tymochowicz zaproponował mu współpracę to pałac powiedział, że hehe nie - choć to jedyny człowiek, który byłby w stanie ewentualnie tę kampanię naprawić (oprócz zielonych ludzików w komisjach wyborczych).
Sorry, ale Brontosaurus to nie Tusk.

Kupa memów, zero sensu. I jeszcze ten Tymochowicz geniusz Karpat.

Do góry Bottom