GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 166
ja bawiłem sie w państwo grając w civ 4 rom... siouxowie panują nad ameryką... heheJa tam położyłem chuja na ten cyrk. Gdy ważyły się losy narodu, ciąłem partyjkę w GTA5
ja bawiłem sie w państwo grając w civ 4 rom... siouxowie panują nad ameryką... heheJa tam położyłem chuja na ten cyrk. Gdy ważyły się losy narodu, ciąłem partyjkę w GTA5
Dobre w tym to, że Komuchowski utarto ryja. Dobre w tym to, że na łby Kuców Krulweskich został wylany kubeł pomyj, może oprzytomnieją i wezmą się do roboty. Dobre w tym to, że Komuchowski będzie musiał się napocić w drugiej turze.
Jest to prawdopodobne. Wielu ludzi może mieć alergię na japę Dudy. Ten PiSior ma ryj wybitnie antypatyczny. Wygląda jak wzorcowy wazeliniarz.Ja nie widzę nic dobrego a za dwa dni okaże się, że Komorowski wygrywa.
Raczej nie zrobią tego przed tymi wyborami.Ktokolwiek wygra w drugiej turze, po parlamentarnych ruch Kukiza, PO i PiS wprowadzi JOWy. JOWy to będzie oczywiste zabetonowanie systemu, które wykosi bunt społeczny na margines polityki.
Może liczą na głosy libnetu i to taki ukłon w naszą stronę? Ale wtedy wspomnieliby jeszcze o alpakach i zawłaszczaniu zwłok na ulicy.Oni nigdy nie oprzytomnieją, sami walą gruchę pod teksty o "lekkiej pedofilli", "przesiąkaniu", i "strzelaniu do bandytów".
Oni nigdy nie oprzytomnieją, sami walą gruchę pod teksty o "lekkiej pedofilli", "przesiąkaniu", i "strzelaniu do bandytów".
To wina kukiza! Oczywiście, winny nigdy nie jest KRUL! Przecież on zawsze ma rację.
Może korwin powinien być takim pizdusiem jak kukiz?
Ja tam położyłem chuja na ten cyrk. Gdy ważyły się losy narodu, ciąłem partyjkę w GTA5