Kampania prezydencka 2015 ogólnie - pozostałe przypały i odpały

OP
OP
tolep

tolep

five miles out
8 579
15 476
Potwierdzone info.
FPs2hYT.png

T.M.

antyhumanista, anarchista bez flagi
1 412
4 448
Przecież cisza jeszcze trwa, na twitterze CBOSu nie ma takiego posta...

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Duda pierwszy we wstępnych wynikach. Obstawiam natarcie lemingów w drugiej i pogrom Dudy przez Komora. Ale nie powiem - beka by była przy wygranej Dudy w tych wyborach.

Volvek

Well-Known Member
797
1 919
Około 25% zagłosowało przeciwko systemowi przy frekwencji około 50%. To znaczy, że może w końcu dojść do poważniejszych przetasowań w parlamentarnych.

Racibor

Well-Known Member
408
2 160
Korwina i Brauna poparło razem mniej niż 6%, a śpiewaka od JOW 20%.

Tym razem nawet bulu dópy Układu w/s Korwina nie będzie do poczytania, Kukiz zdominuje przekaz medialny:(

Mafie, służby i loże wygrały manewrem z Cookiesem.

Volvek

Well-Known Member
797
1 919
A jednak chuj, nic z tego nie będzie. Duda już liże dupę Kukizowi w sprawie JOW'ów, niedługo pewnie się dogadają. Nic w tym kraju się nie zmieni.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Ja już dawno przestałem głosować dla efektów. Moje głosowania w ostatnich latach to oddanie hołdu dla pewnego człowieka z dawnych lat. Mimo wszystko próbował. Próbował coś zmienić w mentalności i moim zdaniem odniósł sukces. Teraz wszyscy muszą mówić o obniżaniu podatków i zmniejszeniu biurokracji. Przynajmniej na tym polu osiągnął sukces. Przynajmniej zmienił świadomość części społeczeństwa (szczególnie tych młodych) i może kiedyś doczekamy jego dzieła. Kiedy? Nie wiem... Ale kiedyś powróci normalność. Przynajmniej w pewnym stopniu. Skąd to wiem? Dziesięć lat temu wszyscy uznawali Korwina za dziwaka. Kto by głosował na takiego Brauna? Kto by myślał o monarchii? A jednak dostrzegam ludzi coraz bardziej zniechęconych demokracją i szukających alternatyw. Monarchia może wypełnić te żądania i najprawdopodobniej wypełni. Inne ruchy będą miały mniejszą siłę przebicia. Pod pojęciem "monarchia" mam również na myśli dyktaturę pokroju rządów Pinocheta czy Franco w Hiszpanii. Być może ten system będzie lepszy do życia? Tego nie wiem. Ale takie mam zapatrywania na przyszłość.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Dobre w tym to, że Komuchowski utarto ryja. Dobre w tym to, że na łby Kuców Krulweskich został wylany kubeł pomyj, może oprzytomnieją i wezmą się do roboty. Dobre w tym to, że Komuchowski będzie musiał się napocić w drugiej turze.

A nadzieja na zmiany jest. Jak wejdzie Duda, to w pewnym momencie spadnie jakiś samolot, lub śmigłowiec i będziemy mieć Smoleńsk-BIS. Jak wejdzie reprezentant WSI, to może kojfnąć na jakiś zawal serca, lub na marskość wątroby.

Do góry Bottom