A
Antoni Wiech
Guest
wrobili ich jak profesorka z krakowa...
Słuchajcie Gazdy, ma dostęp do wszystkich tajnych akt USA i UE
wrobili ich jak profesorka z krakowa...
Ciotka wyraziła swoją opinię i tyle. Nie wiem, czemu miałaby być gorsza, niż siana na lewo i prawo medialna papa? Z drugiej strony, bardzo często i chętnie puszczają wypowiedź ich wujka z USA, a ten jebał ich gruntownie, że luserzy itd. Podkreślał przy tym, że zajebiście kocha Amerykę.Tomkiewicz, no proszę Cię... Ciotka z Kanady ocenia co robili jej siostrzeńcy małolaty z USA i że "dobry chłopak był i mało pił?"
Pytali. Sporo ziomali odpowiedziało, że w sądzie będą bronić chłopaków. Nikt nie zauważył u nich niczego niepokojącego. Należeli do tej grupy młodych ludzi, co to chcą się dorobić itd. Normalka. Tamerlan miał żonę i córkę.Już prędzej ich ziomali by spytali czym się zajmowali.
Tu zgoda. Mordy zakazane niezmącone żadną inteligentną myślą. To kim dziś są zawdzięczają wyłącznie państwu. Tyle że to nie wojsko a policja.weź se pooglądaj fotki, te mordy zakazane, to są komuchy z giwerami,
Musieli by wybić większość swoich żołnierzy. Żołnierze w większości to zwykłe chłopaki z małych miasteczek, przedmieść i farm. Wstąpiły do armii dla przygody, honoru, by zobaczyć trochę świata i się czegoś nauczyć.jeśli w wojsku sie jacyś przeciwnicy ostali zostaną wyeliminowani, wojsko i służby pracują dla państwa,
To nie Europa. Tam większość wojskowych nie ma nawet ubezpieczenia. Etaciki są tam dla nielicznych, większość wojskowych o tym nawet nie myśli.bo tacy jak ja nie zagwarantują wojskowemu ciepłego państwowego etaciku...
Gorzej. Jednego rozwalili na pokaz, by drugi siedział cicho wiedząc co go czeka, jak powie coś nie tak.wrobili ich jak profesorka z krakowa...
Bo wiele z nich jest na bieżąco wymyślanych w "Ministerstwach Prawdy".Teorie spiskowe mnożą się jak króliki...
Jeśli się dowiemy, to wyłącznie dzięki teoriom spiskowym....a prawdy i tak nigdy się nie dowiemy.
Tu zgoda....proponowałbym jednak uważniej skierować oczy na rządy i ich działania w najbliższym czasie.
Proszę bardzo, jeden z mieszkańców Bostonu był łaskaw to zrobić. Zarejestrował symptomy niedalekiej przyszłości.proponowałbym jednak uważniej skierować oczy na rządy i ich działania w najbliższym czasie.
Nic nowego, to prawda. Filmik pokazuje jedynie, że rząd mając już całkiem w dupie ludzi, wpierdala im się do domów, traktuje jak ostatnie bydło, gwałci wszystkie poprawki, jakiekolwiek prawo. Prawda jest taka, że przeprowadzono na terenie Bostonu "martial law", a na filmiku, który zalinkowałem, jedynie pies oponował głośno szczekając. Pozwolono mu szczekać. Gdyby głośno krzyknął właściciel domu, nie wiadomo, jak by to się skończyło. Usprawiedliwiasz jakimiś "okolicznościami" takie działania rządu? Chcesz powiedzieć, że pościg za podejrzanymi stworzył sytuację na miarę 9/11 września? Nawet wtedy rządowe ścierwa nie wypierdalały ludzi z ich własnych domów z wyciągniętymi do góry rękami.Nie widzę na tym filmie nic zaskakującego ani nowego (zwłaszcza biorąc pod uwagę okoliczności).
Policja w USA już od ładnych paru lat nie patyczkuje się z nikim.
Ty to wiesz, ale dziwnie tłumaczysz działania policji, które wytoczyły kilka tysięcy uzbrojonych po zęby ludzi przeciwko dwóm PODEJRZANYM, nawet nie oskarżonym.Serio, jeśli konkluzja ma być taka, że rządy są be i chcą nam odebrać resztki wolności to kurde jakaś słaba ta konkluzja.
Skoro jest bez znaczenia, to w przyszłości równie dobrze może być bez znaczenia, że rząd odbierze Ci wszystko.Wersja, że po prostu były to jakieś amerykańsko-czeczeńskie czuby, które postanowiły walczyć w imię Allaha jest dla mnie równie prawdopodobna co każda inna. W sumie jest to bez znaczenia.
Tu się zgodzę. Dla mnie teorią spiskową jest np. oficjalne stanowisko komisji w sprawie 9/11. Spiskiem dla mnie było gadanie, że "siódemka" została uszkodzona i zapadła się jak domek z piasku. Itd.Natomiast od dawna już mam swoją teorię co do teorii spiskowych, mianowicie że za dużą ich część odpowiadają służby.
Skąd to wiesz, skoro niżej napisałeś:Ci, którzy wynajdują spiski w Ameryce są inspirowani przez służby Rosji i Chin, a ci którzy je nakręcają w Rosji są inspirowani przez USA.
kto odsieje ziarno od plew?
Mógłbyś wskazać różnicę między prawdziwymi a fałszywymi?Zresztą, może i są jakieś prawdziwe spiski.
Widzę, że masz problem z przyswojeniem takiej możliwości. Ja zaś nie mam najmniejszych wątpliwości, że państwo dla osiągnięcia konkretnych korzyści, sięgnie po ostateczne rozwiązanie nawet w stosunku do własnych obywateli.Wystarczy podrzucić fragment zdjęcia albo jakiegoś dokumentu i już jest nowa teoria, jak rząd z premedytacją morduje własnych obywateli.
Znowu sofizmaty. Nie napisałem, że wiem, tylko, że mam swoją teoryjkę tak samo jak ty masz swoją. I tyle.Skąd to wiesz, skoro niżej napisałeś
aluzci203 napisał:Prawdziwy "spisek" - proszę bardzo - Watergate
To ja chcę takie obce służby u nas.Ci, którzy wynajdują spiski w Ameryce są inspirowani przez służby Rosji i Chin, a ci którzy je nakręcają w Rosji są inspirowani przez USA. Motyw? Zwyczajny, podkopywanie zaufania do rządów wrogich państw, prowokacje, wywoływanie zamieszek itp.