Islamizacja Europy

WnusioPinoczeta

Dawniej "Arturek"
665
1 499
Skoro nie znasz żadnego Muzułmanina, to dyskusja na ich temat z Tobą nie ma niestety sensu, powinniśmy tu mówić o faktach a nie zacofanych domysłach.

Nie znasz smaku gówna też - ale to nie znaczy, że twoja opinia na temat zanurzenia łba w zasranym klopie jest irracjonalna czy oparta na brakach w wiedzy, bo nie chcesz tego robić.

http://www.thereligionofpeace.com/quran/023-violence.htm

Poza tym poznanie islamisty niewiele zmienia - bo oni mają przyzwolenie na kłamanie niewiernych (i nie jest to grzech)

fragment jego innego postu:
"popieram to co mówi w tej sprawie papież Franciszek - Chrześcijanin powinien cechować się miłością do bliźniego, nie barbarzyńską, średniowieczną nienawiścią. Warto też przypomnieć cytat Nikołaja Gogola: "Nigdy nie jesteśmy tak biedni, aby nie stać nas było na udzielenie pomocy bliźniemu". Co do logistycznych aspektów przyjęcia uchodźców - na tym niestety słabo się znam, ale myślę że powinni zostać jak najbardziej równomiernie rozlokowani w kraju. Kiedy stworzymy z nich armię, nie ma co się dziwić że będą agresywnie reagować na otaczającą ich nienawiść. Grupom wielkości, na przykład, dużej rodziny łatwiej pomóc."

hehe, niezły pod-ludzki odpad.

wracając:
http://ndie.pl/mark-zuckerberg-przylapany-na-uzgadnianiu-z-merkel-cenzury-facebooka/

Ostatnia edycja:

chesterrush

Żadna skrajność nie jest dobra
4
0
Cieszy mnie tego typu reakcja - dobrze wiedzieć, że moje poglądy nie złagodniały mimo bezustannej ofensywy bezmyślnych wyznawców skrajnej prawicy. Niestety, mam z takimi ludźmi do czynienia zawodowo i nie daję się prowokować obelgami typu "pod-człowiek" i ciągłymi zarzutami dotyczącymi rzekomo komunistycznymi poglądami (reprezentowanymi przez polskich narodowców, nawiasem mówiąc). Podpowiedź - atakując wypowiedzi i poglądy, podtrzymujecie dyskusję i zachowujecie zasady kultury. Atakując i wyzywając rozmówcę, wystawiacie o sobie świadectwo pozbawionych kultury osób które nie mają absolutnie niczego merytorycznego do powiedzenia i dyskusja z nimi nie ma sensu.

WnusioPinoczeta

Dawniej "Arturek"
665
1 499
Cieszy mnie tego typu reakcja - dobrze wiedzieć, że moje poglądy nie złagodniały mimo bezustannej ofensywy bezmyślnych wyznawców skrajnej prawicy. Niestety, mam z takimi ludźmi do czynienia zawodowo i nie daję się prowokować obelgami typu "pod-człowiek" i ciągłymi zarzutami dotyczącymi rzekomo komunistycznymi poglądami (reprezentowanymi przez polskich narodowców, nawiasem mówiąc). Podpowiedź - atakując wypowiedzi i poglądy, podtrzymujecie dyskusję i zachowujecie zasady kultury. Atakując i wyzywając rozmówcę, wystawiacie o sobie świadectwo pozbawionych kultury osób które nie mają absolutnie niczego merytorycznego do powiedzenia i dyskusja z nimi nie ma sensu.
Czasy kultury wobec lewaków się powoli kończą - świta powoli era odjebki.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
Bo niepokoi ich to co dzieje się aktualnie w Niemczech i po prostu boją się tam jechać.
a co sie dzieje?
a na granicy problemy, pewnie boi sie kontroli ze względu że jedzie najebany i kradzionym autem jak to polak... hehe

Żadne zaklęcia lewaków ani niektórych konformistów z libnetu, nie zmienią w sprawie muzułmanów niczego.

Pierdolenie typu: znam kilkunastu muzułmanów i mają w dupie koran, to śmiechu warte popiskiwanie albo trollo-agentura. Idę o spory zakład, że w odpowiednich warunkach, ci mający niby w koziej dupie koran, zmienią się niemal natychmiast w gorliwych wyznawców allaha - z obawy o własne życie. Wystarczy jedno skinienie religijnego ojca-zjeba, a tego rodzaju swołocz od razu zewrze szeregi.
tomkiewicz zmutował do bezmózgiego leminga... jest pewnie troll agentem jakiejś prawicowo komunistycznej chołoty, poza tym mu alufolia szkodzi... fakty sie nie liczą ino filmiki z tuby...
myślałem że mu przejdzie i to ino chwilowa choroba jakaś, ale ignor...

Nie znam żadnego muzułmanina
i tyle w temacie jak już kiedyś pisałem największe pojeby to te co sieją histerie a w ogóle nic nie wiedzą i wierzą ino w filmiki z tuby...
żałosne...
double ignor... hehe

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
fakty sie nie liczą ino filmiki z tuby...

Więc filmy z tuby to nie fakty, faktami jest to co mówi gazda o swoich fikcyjnych kolegach muzułmanach...

i tyle w temacie jak już kiedyś pisałem największe pojeby to te co sieją histerie a w ogóle nic nie wiedzą i wierzą ino w filmiki z tuby...
żałosne...

Gazda zna pewnie więcej muzułmanów niż jest na tym filmiku. Tam cały tłum zlinczował jednego typa za byle gówno, później go wywlekli na dwór i darli ryj w imię allachuja. Stu chłopa co najmniej... No ale chuj, gazda zna kilku kolegów muzułmanów i wie o nich wszystko. Faktami jest to, co on widzi wokół siebie a nie to, co dzieje się globalnie. Jak on ma siurka 10 cm to pewnie myśli że wszyscy takiego mają. Hehehe, pojeb.

tolep

five miles out
8 579
15 476

Tyle że warto pamiętać, że ten sam argument stosuje się przeciwko imigracji np. Latynosów (którzy sami w sobie nie są wrogami wolności, tylko po prostu głosują na Demokratów, czyli socjalistyczną redystrybujcę) oraz np. przeciwko ludziom i korporacjom unikającym podatków: gdy firma "oszuka" fiskusa na 310 milionów dolców, to zmniejszy się zakres wolności 310 milionów Amerykanów (o dolara na głowę, bo państwo i tak wyda, po czym ściągnie tę forsę)

tolep

five miles out
8 579
15 476
Tam cały tłum zlinczował jednego typa za byle gówno, później go wywlekli na dwór i darli ryj w imię allachuja. Stu chłopa co najmniej... No ale chuj, gazda zna kilku kolegów muzułmanów i wie o nich wszystko. Faktami jest to, co on widzi wokół siebie a nie to, co dzieje się globalnie.

Tam gdzieś globalnie zderzyły się pociągi (po czym poznać globalność wydarzenia? Po tym że cały glob obejrzał je na TyRurze) a ja przejechałem się kilkadziesiąt razy PKP i nigdy mi się nic nie stało.
Więc co sądzisz o pomyśle, by wsiąść do pociągu byle jakiego? Prezentujesz w tej sprawie podejście globalne czy zaufasz mojemu doświadczeniu?

Gazda często - a nawet zazwyczaj - niemiłosiernie pierdoli od rzeczy, za to Twoja kontrargumentacja jest, ten tego, hmmm...

• Like
Reactions: Alu

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
argument stosuje się przeciwko imigracji np. Latynosów

Ale oba przykłady mają coś, co można nazwać "substantial non-infringing uses" (jak ze sprawy Betamax) - zasadniczo działają pozytywnie. Nie wiem, co pozytywnego wnoszą obecne fale imigrantów (jeszcze więcej kebabów?).

Jest jasne, że chodzi o działanie doraźne, a nie długofalowe, czyli docelowo - rynkowe.

WnusioPinoczeta

Dawniej "Arturek"
665
1 499
Nie są. To nic innego jak etyka sytuacyjna. Oni nie są za socjalizmem, tylko preferują własny interes. Głosują na money for nothing.
"Osoba zmuszająca kogoś siłą do aktu seksualnego nie jest gwałcicielem - tylko osobą preferującą własny interes."

Na serio - jak preferowanie własnego interesu ponad interes grabionego z pieniędzy wyklucza bycie socjalistą ?
Myślisz że socjaliści nie cenią własnego interesu ?

Przecież socjalizm to nic innego właśnie jak efekt etyki sytuacyjnej w odniesieniu do własności, bazujący na kaprysie umysłowym.

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
Tam gdzieś globalnie zderzyły się pociągi (po czym poznać globalność wydarzenia? Po tym że cały glob obejrzał je na TyRurze) a ja przejechałem się kilkadziesiąt razy PKP i nigdy mi się nic nie stało.
Więc co sądzisz o pomyśle, by wsiąść do pociągu byle jakiego? Prezentujesz w tej sprawie podejście globalne czy zaufasz mojemu doświadczeniu?

Gazda często - a nawet zazwyczaj - niemiłosiernie pierdoli od rzeczy, za to Twoja kontrargumentacja jest, ten tego, hmmm...

Aha, i to ma znaczyć że pociągi się nigdy nie zderzają? Bo ty jechałeś kilka razy i nigdy to się nie stało?

Nie są. To nic innego jak etyka sytuacyjna. Oni nie są za socjalizmem, tylko preferują własny interes. Głosują na money for nothing.

To tak samo ludzie głosujący za zamknięciem granic preferują własny interes.

alfacentauri

Well-Known Member
1 164
2 181
Ciekawe, że system JOW w UK powoduje , że, póki co, muzułmanie nie zakładają swoich partii. Zamiast tego brytyjskie partie wystawiają islamskich kandydatów w dzielnicach, gdzie muzułmanie stanowią duży odsetek mieszkańców.
Własne partie nie zagwarantują socjalu. Jakby muzułmanie mieli swoje partie to wtedy socjaliści by stracili część elektoratu. Dlatego tak wielu politykom zależy na asymilacji i boją się tego, że muzułmanie założą własne ugrupowania.

Do góry Bottom