MartinX
Well-Known Member
- 345
- 1 184
Takie tam z ciapakowa... Ponoć sprofanował koran ...
Ostatnia edycja:
Takie tam z niemieckiego ośrodka dla ciapaków... Ponoć sprofanował koran ...
Bardziej racjonalne jest ocenianie muzułmanów przez pryzmat "tych poznanych" niż mówienie, że "tobie znani muzułmanie" odjebią ci łeb przy pierwszej okazji i to pomimo tego, że ich personalnie nie znasz i irracjonalne zakładasz, że masz większe pojęcie o nich niż ten, który ich uprzednio poznał.Pierdolenie typu: znam kilkunastu muzułmanów i mają w dupie koran, to śmiechu warte popiskiwanie albo trollo-agentura. Idę o spory zakład, że w odpowiednich warunkach, ci mający niby w koziej dupie koran, zmienią się niemal natychmiast w gorliwych wyznawców allaha - z obawy o własne życie. Wystarczy jedno skinienie religijnego ojca-zjeba, a tego rodzaju swołocz od razu zewrze szeregi.
A myślisz, że każdy "muzułmanin" to wyznawca swojej religii?Nie Amel, bycie wyznawcą tak popierdolonej religii IMO dyskwalifikuje człowieka. By ją wyznawać, trzeba być lemingiem. Skrajnym.
Jak w prawie każdej religii, a już na pewno we wszystkich religiach mojżeszowych.Zresztą, muzułmanie to komuchy pełną gębą - u nich występuje skrajna de-indywidualizacja.
Znajdź podobny filmik z naszego kręgu kulturowego...Bardziej racjonalne jest ocenianie muzułmanów przez pryzmat "tych poznanych" niż mówienie, że "tobie znani muzułmanie" odjebią ci łeb przy pierwszej okazji i to pomimo tego, że ich personalnie nie znasz i irracjonalne zakładasz, że masz większe pojęcie o nich niż ten, który ich uprzednio poznał.
Nie ma znaczenia gdzie, ale tego można było się domyśleć jak kamera wyszła out-side...Na wykopie znalazłem że ten opis to ściema, bo rzecz się wydarzyła w Iraku:
Embedded media from this media site is no longer available
No niestety wojna informacyjna z obydwu stron.
FSA tak bardzo spoko ludzie.
Embedded media from this media site is no longer available
Żadne zaklęcia lewaków ani niektórych konformistów z libnetu, nie zmienią w sprawie muzułmanów niczego.
Pierdolenie typu: znam kilkunastu muzułmanów i mają w dupie koran, to śmiechu warte popiskiwanie albo trollo-agentura. Idę o spory zakład, że w odpowiednich warunkach, ci mający niby w koziej dupie koran, zmienią się niemal natychmiast w gorliwych wyznawców allaha - z obawy o własne życie. Wystarczy jedno skinienie religijnego ojca-zjeba, a tego rodzaju swołocz od razu zewrze szeregi.
Jak w prawie każdej religii, a już na pewno we wszystkich religiach mojżeszowych.
Nie Amel, bycie wyznawcą tak popierdolonej religii IMO dyskwalifikuje człowieka. By ją wyznawać, trzeba być lemingiem. Skrajnym.
Nie znam żadnego muzułmanina i nigdy nie chcę mieć z tego rodzaju ludźmi NIC do czynienia. Dla mnie to zaraza tak samo jak komuchy. Zresztą, muzułmanie to komuchy pełną gębą - u nich występuje skrajna de-indywidualizacja.
– Pojechałem na siłownię, w której miało być zakwaterowanych 500 imigrantów. Stało pod nią około dziesięciu pojazdów należących do Czerwonego Krzyża i wolontariuszy. Starsi mężczyźni powyżej 60 lat rozładowywali stoły i ławy z ciężarówek, czyścili je szmatkami zanurzanymi w wiadrach z wodą, a następnie wnosili je do środka. Byłem naprawdę poirytowany widząc pogrążonych w letargu młodych mężczyzn. Wszyscy z nich mieli po około 20lub 30 lat. Siedzieli i palili papierosy, wpatrując się w swoje telefony komórkowe, podczas gdy 60-letni wolontariusze pracowali i nikt im nie pomagał – relacjonował Niemiec.
Read more: http://www.pch24.pl/w-niemczech-nad...zuja-ja-imigrantom,38453,i.html#ixzz3nCFjT6Fv
Skoro nie znasz żadnego Muzułmanina, to dyskusja na ich temat z Tobą nie ma niestety sensu, powinniśmy tu mówić o faktach a nie zacofanych domysłach.Filmik już kurna usunęli.
Nie Amel, bycie wyznawcą tak popierdolonej religii IMO dyskwalifikuje człowieka. By ją wyznawać, trzeba być lemingiem. Skrajnym.
Nie znam żadnego muzułmanina i nigdy nie chcę mieć z tego rodzaju ludźmi NIC do czynienia. Dla mnie to zaraza tak samo jak komuchy. Zresztą, muzułmanie to komuchy pełną gębą - u nich występuje skrajna de-indywidualizacja.