TwojMiecz
Member
- 30
- 31
ile chcielibyście zarabiać? od jak wysokiego wynagrodzenia czujecie komfort finansowy? ile w polsce jest ok? zgodnie z obowiązującymi realiami?
W dziewicach to wyjdzie jakieś trzy tysiące haremów. A co?ile chcielibyście zarabiać?
Tyle żeby Krystkon płakał jakby o tym usłyszał.ile chcielibyście zarabiać?
Nieduży to znaczy ile?Moje optimum to nieduży dochód pasywny - taki żeby wystarczył na życie i żarcie.
Dochód pasywny? Jakoś pomiędzy pięć a dziesięć. Ale PASYWNY. Dorabiałbym sobie na boku w miarę potrzeby i byłbym szczęśliwy. A co?Nieduży to znaczy ile?
Brzmi jak idealna miejscówa do hodowania zioła, pędzenia bimbru i takich tam, a Ty o znalezieniu robotyraczej nie ma szansy na znalezienie roboty w okolicy
Robota w okolicy? a po co, przyjaciółka mojej matki też mieszka w takim fajnym domku (nigdzie nie wyjeżdza na wakacje bo już się czuje jak na domku letniskowym, powiada) choć podwórko niewielkie to ma tam króliki czy inne psy i koty. Wystarczy wsiąść w samochód, parę minut i już jesteś w najbliższym mieście a nawet jak by nie miała to ma przystanek autobusowy tuż pod domemKupno czegoś takiego to nie problem, tylko raczej nie ma szansy na znalezienie roboty w okolicy. My to traktujemy jako domek letniskowy, chociaż ostatniej zimy mieszkali tam moi rodzice.
W krzepicach (?) też była całkiem niezła oferta na wynajem, 600 zł z kaucją 1200, podwórko chyba żeby nie skłamać chyba 70-100m ale głowy nie dam. Matce się podobało, tylko trzeba wziąźć poprawkę na to że... to typowy snob mamy teraz samochód za zasrane 12 kafli a na takie mieszkanie nas nie stać xDKiedyś widziałem ofertę starego domku na wsi z działką o wielkości 800m za 50tyz zl. To było w okolicach Krosna
Rozejrzyj się za dziołszką na wsi. Nie stracisz kasy. Chatę i działkę w posagu dostanieA na serio, marzy mi się wiocha, na której mogę mieć swoją działkę i być nieco na uboczu cywilizacji
To chyba mała kawalerka?W krzepicach (?) też była całkiem niezła oferta na wynajem, 600 zł z kaucją 1200,