mikioli
Well-Known Member
- 2 770
- 5 382
Odpisujesz botom?Moja Żona zarabia 3 tysiące i siedzi całe dnie w robocie. Ale dumna z siebie jest, że ją pracodawca wykorzystuje
Odpisujesz botom?Moja Żona zarabia 3 tysiące i siedzi całe dnie w robocie. Ale dumna z siebie jest, że ją pracodawca wykorzystuje
Nie twoja sprawa. A ty musisz być wszędzie gwiazdorze?Odpisujesz botom?
Nie muszę tylko chcę. Nie potrafisz być zabawny w swojej ironii... i tym sposobem stajesz się grubiański i żałosny.Nie twoja sprawa. A ty musisz być wszędzie gwiazdorze?
Zrozum chłopie. Nie znoszę ludzi zarozumiałych, czepialskich - moim zdaniem jesteś w tym najlepszy na tym forum.Nie muszę tylko chcę. Nie potrafisz być zabawny w swojej ironii... i tym sposobem stajesz się grubiański i żałosny.
Co to za waluta?3000 krystkoinów
Nie psuj sobie urlopu. Krystkon - autor powyższych tematów - to chyba jedyny użytkownik tego forum, którego mam na ignorze. Szkoda czasu i nerwów.Dyskusje na wiele stron. Przeczytam na urlopie.
Tak też pomyślałem teraz, że może nazwa waluty związana jest z nickiem forumowicza. Coś mi ten nick chodzi po głowie. Chyba jeden z tych tematów zacząłem czytać i zrezygnowałem.Skorzystam z Twojej rady i dam sobie spokój.ponieważ nie znasz powyższej dyskusji to mogę ci powiedzieć, że wpis kawadora o krystkoinach był sarkastycznym żartem.
Zarobki około 15 tys brutto to może w bankowości?Albo w sektorze informatycznym.11k netto miesięcznie pracując 5-6 godzin dziennie by mnie urządzało
OM w dużym korpo, albo COO w średnim. 6h dziennie może wyjdzie po odliczeniu srania sojowym latte i scrollowania fbZarobki około 15 tys brutto to może w bankowości?Albo w sektorze informatycznym.
Masz niskie wymagania, czy niskie kwalifikacje?Jakieś 2.5 - 3 tysięcy netto miesięcznie byłoby super
Libertarianie nie mają rodzin. Ewentualnie można powiedzieć że rodziną są użytkownicy (użytkowniczki nie) tego forum.więcej czasu dla siebie/rodziny
A może czytanie książek, uczenie się języków, rysowanie, gra na instrumencie, uprawianie sportu, wolontariat? Zainteresowania to muszą być zaraz Himalaje i Karaiby?Kolego, mając 4200 brutto czyli 3000 netto na miesiąc nie rozwiniesz żadnych zainteresowań ( no chyba, że będziesz oglądał kilkaset kanałów tv satelitarnej bo to akurat chyba kosztuje 100 miesięcznie ) bo za 3 tys to ledwo co starcza na jedzenie, komunikacje, opłaty.
Jakie hobby za 3 tys miesięcznie po odliczeniu kosztów życia i utrzymania: strzelectwo? sporty motorowe? wspinaczka górska w himalajach? nurkowanie po akwenach karaibów?
Zbieranie puszek czy pudełek po papierosach to zgoda. Ale co to za hobby?
A może czytanie książek, uczenie się, uprawianie sportu, wolontariat? Zainteresowania to muszą być zaraz Himalaje i Karaiby?