[humor] Różne ROTFLE ...

Alu

Well-Known Member
4 634
9 694
Dzisiaj gadałem z tatą i mówiłem mu, że państwa są złe i niepotrzebne i takie tam, oczywiście mnie wyśmiewał, że gadam głupoty, nazywał od szaleńców, że Korwin to przy mnie normalny gość jest (misja ocieplanie wizerunku Korwina accomplished) i takie tam, ale nie ważne. Po jakimś czasie przyszedł trochę spokojniejszy, no i troche pogadaliśmy już bardziej cywilizowanie. I powiedział mi, że jak mi nie pasuje to niech na kogoś zagłosuję, na jakieś mniejsze zło czy na coś co mi pasuje. No to wspomniałem o PL i że mają bardzo zbliżone poglądy. Jakiś się zrobił spokojniejszy, pyta się czy są zarejestrowani jako partia bo nigdy o takiej nie słyszał. Mówię mu, że są od niedawna bo sąd oczywiście pół roku wniosek rozpatrywał, ale chyba mi nie uwierzył, bo "nie słyszałem o niej". No ciekawe jak miał o niej słyszeć. No to podyktowałem mu nazwę, zapisał ją. Już myślałem, że w necie sprawdzi ich poglądy czy coś. A on powiedział, że zadzwoni do jakiegoś rejestru sekt sprawdzić co to za sekta. HAHAHA. Nie wiem czy on oszalał czy co, nie wiem czy to na poważnie było czy w żartach, ale nie zdziwcie się jak za jakiś czas PL będzie wpisane na listę sekt :D

Znalazłem zdjęcie przywódcy tej niebezpiecznej sekty, chyba strzela do kogoś. Zwróćcie uwagę na nietypowy strój i nakrycie głowy (kask psioniczny z przyłbicą? rodzaj rytualnego czepka? niestety widać tylko fragment).

2lpnBJ.jpg

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
U nas nawet już latają! Sikorski doniósł do prokuratora po tym gdy Fakt przeleciał dronem nad jego domem [niezły rym ;)] Filmik to jedno ale za muzyke mają Oskara. Musicie to zobaczyć - ROTFL roku.
http://www.fakt.pl/polityka/dom-sikorskiego,film,472578.html
Ale ci politycy są niedowartościowani. Towarzysz Szmaciak i jego ubeccy kumple, choć pochodzili z rynsztoka, też mieli wyjebanych przodków pochodzących ze starych, szlacheckich rodów. O Radosławie Sikorskim:
Fakt.pl napisał:
Na ścianie powiesił portret gen. Władysława Sikorskiego i długo przekonywał, że to jego stryj, choć generał brata nie miał.

D

Deleted member 4683

Guest
Paradoksalnie właśnie to niedowartościowanie często może stanowić motor wielu politycznych karier. Odnosząc sukces takie typy udowadniają sobie swoją wartość. W przypadku Radka nasilenie problemów musi być dość spore skoro obiektywny bądź co bądź sukces ( nie każdy zostaje ministrem ) nie jest w stanie zrekompensować tych deficytów i musi sięgać do akcji z "portretem sławnego przodka". Praktyczne znaczenie całej sytuacji jest takie, że ludzie z kompleksami są dość przewidywalni dla tych którzy o tych kompleksach wiedzą. Stosunkowo łatwo nimi sterować grając na tych kompleksach.

N

nowy.świt

Guest

NORTH KOREA WINS WORLD CUP!
This is what their national television announced yesterday. Incredible!
And what an interesting opponets they got: China, USA and Japan! It's not important none of them qualified to finals, but its a commie's propaganda what counts, man!

adkorzen

Well-Known Member
190
354
Nie rób propagandy większej niż propaganda korei północnej, oni wyszli z grupy dopiero a nie wygrali mistrzostwa świata. Wygrają dopiero za jakiś czas. Po za tym USA brało udział w tych mistrzostwach.

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 521
To sam Christopher Hitchens darł łacha ze Zdradka, zapytany o niego przez jakieś polonijne media:

"Radek Sikorski? To jakiś krewny tego generała Sikorskiego? Nie? A zachowuje się jakby był!" :D

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
Szkoda, że nie ma tam wyszukiwarki wg ocen, bo mogłaby być fajnie opisana baza filmów. Oczywiście oceny czytałoby się odwrotnie niż to chcieli (a może nie?) twórcy serwisu.

Do góry Bottom