[humor] Różne ROTFLE ...

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
original_fu_53b4964012db8.jpg

elijah_wood_y_sasha_grey_en_la_promocion_de_open_windows.jpg

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
No ja dałem lajka, bo śmiechłem nieco na widok Frodo: jest jak skrzyżowanie Hugo z Martinem i też taki mały chyba ;)

Ostatnia edycja:

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
Ja myślałem, że oni szli do Góry Przeznaczenia wrzucić Jedyny Pierścień, ale jak patrzę na te fotki, to może to był Jedyny Kondom. Kto go wkładał, znikał dla swojej płci.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Ale jedno jest pewne...
Przy Gollumie nie był taki szczęśliwy.
Na drugim zdjęciu prawie go pomyliłem z Łysym.

adkorzen

Well-Known Member
190
354
Dzisiaj gadałem z tatą i mówiłem mu, że państwa są złe i niepotrzebne i takie tam, oczywiście mnie wyśmiewał, że gadam głupoty, nazywał od szaleńców, że Korwin to przy mnie normalny gość jest (misja ocieplanie wizerunku Korwina accomplished) i takie tam, ale nie ważne. Po jakimś czasie przyszedł trochę spokojniejszy, no i troche pogadaliśmy już bardziej cywilizowanie. I powiedział mi, że jak mi nie pasuje to niech na kogoś zagłosuję, na jakieś mniejsze zło czy na coś co mi pasuje. No to wspomniałem o PL i że mają bardzo zbliżone poglądy. Jakiś się zrobił spokojniejszy, pyta się czy są zarejestrowani jako partia bo nigdy o takiej nie słyszał. Mówię mu, że są od niedawna bo sąd oczywiście pół roku wniosek rozpatrywał, ale chyba mi nie uwierzył, bo "nie słyszałem o niej". No ciekawe jak miał o niej słyszeć. No to podyktowałem mu nazwę, zapisał ją. Już myślałem, że w necie sprawdzi ich poglądy czy coś. A on powiedział, że zadzwoni do jakiegoś rejestru sekt sprawdzić co to za sekta. HAHAHA. Nie wiem czy on oszalał czy co, nie wiem czy to na poważnie było czy w żartach, ale nie zdziwcie się jak za jakiś czas PL będzie wpisane na listę sekt :D

N

nowy.świt

Guest
^ PL powinna mieć różowy wibrator w Dupie jako logo a nie skrzydła - jest tak bardzo "podobna" do KNP.

Nawet dwóch całujących się panów w parku nie jest gejowe jak aura wokół PL.

Do góry Bottom