Racibor
Well-Known Member
- 408
- 2 160
Pomyliłem się przy spisywaniu jego gadki ze słuchu. Nakręcić duży, polski film fabularny, który trafi do kin.Będzie w kinie film kręcił?
Pomyliłem się przy spisywaniu jego gadki ze słuchu. Nakręcić duży, polski film fabularny, który trafi do kin.Będzie w kinie film kręcił?
Braun zachwalał Sama Peckinpaha na dzisiejszym chacie.
Oglądałem wieczór z Braunem(prawie 6 godzin nawijał). Dostał ponad 1000 pytań, ze względu na rozwlekły styl wypowiedzi odpowiedział na niewielki procent z nich. Parę ciekawszych odpowiedzi, najciekawsze jest chyba to, że Braun okazuje się być przeciw patentom i własności intelektualnej oraz przypuszcza, że Kukiz może być człowiekiem układu:
Niestety Twoje pytania nie zostały zadane. Ale odpowiedział jeszcze na pytanie nr 5 o narkotyki: depenalizacja używania wszelkich narkotyków dla pełnoletnich, ale będzie ścigał i karał dilerów sprzedających dragi dla niepełnoletnich.Kurcze, 6 godzin. Raczej mi sie nie uda znalezc czasu aby wszystko obejrzec. Wiec mam pytanko: pamietasz moze czy Braun odpowiedzial na ktores z moich innych pytan (z wyjatkiem tego o JOW-ach)?
Niestety Twoje pytania nie zostały zadane. Ale odpowiedział jeszcze na pytanie nr 5 o narkotyki: depenalizacja używania wszelkich narkotyków dla pełnoletnich, ale będzie ścigał i karał dilerów sprzedających dragi dla niepełnoletnich.
to on chce być preziem czy filmowcem? o co mu kurwa chodzi?Pomyliłem się przy spisywaniu jego gadki ze słuchu. Nakręcić duży, polski film fabularny, który trafi do kin.
PS. Przydałby się jakiś ogólny temat o Braunie.