Główny temat o broni palnej

Bajaratt

First of his name
348
1 552
Huff Post, nuff said:
10616655_656277184468940_5978067384478158724_n.jpg

D

Deleted member 427

Guest
haha, obejrzyjcie - typowe, archetypowe wręcz lewaki po raz pierwszy w życiu strzelają:

Co się dzieje w mózgu takiego lewaka o jezu! ;) "Czuję wobec siebie wstręt, że mi się podobało" :)

Jedna panna powiedziała, że wróci - czyli łyknęła przynętę.

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
haha, obejrzyjcie - typowe, archetypowe wręcz lewaki po raz pierwszy w życiu strzelają:

Co się dzieje w mózgu takiego lewaka o jezu! ;) "Czuję wobec siebie wstręt, że mi się podobało" :)

Jedna panna powiedziała, że wróci - czyli łyknęła przynętę.

Raz byłem zmuszony oglądać z rodziną taki tvn-owski program "Ugotowani". Była tam taka akcja, że babka zabrała resztę uczestników na strzelnicę w formie rozrywki, a jeden leluch powiedział, że nie będzie strzelał bo się brzydzi ;)

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Jak u katoliczek w Irlandii (David Lodge mode). Kiedy w trakcie jakichś czynności dostanie przypadkowego orgazmu i jej się spodoba, to potem łupią ją wyrzuty sumienia. Kurde, widzę, że broń to jednak jest ten kutas. Dementium tremens et fascinans ;) Oby szybko się zaraziły.

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 521
Ta mała brunetka na końcu chyba załapała bakcyla :) A pozostali potrzebują jeszcze dwóch, trzech wizyt, może bez kamer i też załapią

D

Deleted member 427

Guest
Pozostali to jakieś twardsze lewactwo. "W kontrowanych warunkach mi się podobało, ale życie to co innego" - widać, że lewak po kilku fakultetach, nawet nosi okulary inteligenta jak Woody Allen :)

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
Przez ten filmik można się stać hoplofobem, a na pewno uzifobem. Teraz jak zobaczę jakiś pm, to będę uważał jak nie wiem co. Instruktor popełnił błąd, ale dziecko pewnie ma przez to teraz schizy.

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 792
Według mnie uczenie 9-latki strzelania z Uzi w warunkach nie-wojennych to już zlasowanie mózgu u rodziców i trenera dostrzegam, aczkolwiek: "Tak będzie w AKAPie"!
Cóż taka jawnie hoplofobiczna wypowiedź robi na tym pięknym forum? Właśnie dlatego specjalizacja i wolny rynek są wspaniałe. Nie musisz sam uczyć dzieciaka strzelać, więc Cię nie postrzeli - zamiast tego kulkę przyjmie profesjonalista, który wziął za to kasę. Fair and square a dziewczynka zaliczyła swego pierwszego headshota, więc w domu zapewne świętowano i jakiś torcik był.

Do góry Bottom