GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 166
dajesz z koleżankami dupy turystom?Turyści nas chwalą.
dajesz z koleżankami dupy turystom?Turyści nas chwalą.
Oj tam,co Ty piszesz Gazdo,Indonezyjczycy są mili dla turystów, rozmowni, życzliwi, uczynni.Uśmiech nie schodzi im twarzy.Ja byłabym tam boginią Bardzo lubią piłkę nożną i znają nawet polskich piłkarzy. Są rozmowni, łatwo nawiązują kontakty,lubią robić sobie zdjęcia z polskimi dziewczynami,najchętniej z blondynkami. Jeśli o coś zapytasz to dokładnie, wyczerpująco odpowiedzą, patrząc prosto w oczy.Opowiedzą wszystko, ze szczegółami o swoim życiu. I częstują palmowym bimberkiem Przerażać nas mogą jedynie ich ceremonie pogrzebowe. Ja czułabym się tam bezpiecznie, jedynie potężne fale tsunami mogłyby mnie porwać albo jakiś Indonezyjczyk ,ale mąż dyskretnie obserwuje i czuwaco, japonia już ci sie znudziła?
indonezja to taki sztuczny twór na siłe zmontowany,
prawdeOj tam,co Ty piszesz Gazdo,
zapytaj ich o aceh, papue, bombardowanie wiosek, moluki, timur, pozbywanie sie ludzi na pełnym morzu i takie tam heheJeśli o coś zapytasz to dokładnie, wyczerpująco odpowiedzą, patrząc prosto w oczy
dafuk? nie mam czasu na jakieś bzdury... hormony mam pod kontrolą...Dyskretnie zapytam Cię Gazdo - zakochałeś się, czy co?Tak sobie tylko głośno mysle,bo taki łagodny jesteś ostatnio ale jeśli zgadłam to nie zapomnij powiedzieć Jej..
Po pierwsze, to co to za różnica, czy są tam homo, czy nie? Jak żadna gazeta nie wychodzi, nie ma tv, radia i internetu to niepotrzebna im wolność słowa? Po drugie, to może są jacyś ukryci, którzy teraz wyjdą z szafy. Po trzecie, to jest Wielka Brytania, tylko pozwalają im robić niektóre rzeczy po swojemu, jak coś jest dla WB ważne, to zmieniają to na Pitcairn i nie ma dyskusji.Zalegalizowali homozwiązki, choć nie mają nawet jednego homosia
Conchita "Ken Hensley" Wurst z Brodą w Spreyu?W zasadzie to nie chciałabym mieszkać nigdzie indziej poza Polską. Gdybym musiał podjąć decyzję wyjazdu to wybrał bym Amerykę Południową.
zależy gdzie...ale jak jest w UK z bezpieczeństwem? Czy moja dziewczyna będzie mogła wracać po zmroku bez obaw o narażanie się na gwałt, napad, kradzież, pobicie, etc. przez jakiegoś czarnucha albo muslima?
jak już bedziesz palił polski paszport to zrób filmik
wiem, ino założyłem se, że kolejnym krokiem bedzie chiński paszport...staly pobyt to nie obywatelstwo....
wiem, ino założyłem se, że kolejnym krokiem bedzie chiński paszport...
czemu sie nie da?Nie da sie.
czemu sie nie da?