libertarianin.tom
akapowy dogmatyk
- 2 700
- 7 113
Nie powiedziałbym. Na razie, z tego czego się dowiedzieliśmy wynika, że Trump jest po prostu oblechem i ma problemy z obyczajowością, ale Clinton wypierdala się już na etyce. Na mój gust, to jest już poważnie zwyrodnioną socjopatką. Zupełnie nie ta ranga przewin. Równie dobrze, mógłbyś zrównać kogoś, kto nie odpowiada Ci na Twoje "dzień dobry" z kimś, kto z premedytacją wprowadza w błąd dla swojej korzyści i jeszcze się bezczelnie z tego śmieje.oboje są warci siebie
FatBantha napisał:Na razie, z tego czego się dowiedzieliśmy wynika, że Trump jest po prostu oblechem i ma problemy z obyczajowością
No prawie, ale generalnie pianie, że obraził kobiety czy coś to bujda na resorach... przechwałki o podrywie... no też mi coś...Umówmy się: Trump na tym nagraniu nie powiedział niczego, czego nie mówią faceci w męskim gronie między sobą.
jaki to jestem napalony, że żadnej nie przepuszczę i mam ochotę przelizywać się z jakimiś laskami czy łapać je w kroku, bo dziwki to lubią.
Właśnie to.Jeżeli jesteś nieobyczajny, to jesteś chamem czy prostakiem. Ale jeśli jesteś nieetyczny, to jesteś po prostu złym czy wręcz perfidnym człowiekiem.
Ale jeśli jesteś nieetyczny, to jesteś po prostu złym czy wręcz perfidnym człowiekiem.