libertarianin.tom
akapowy dogmatyk
- 2 700
- 7 113
Co do Parkow i plac dla kobiet to w momencie, w ktorym robilem test Gary mial takie same odpowiedzi jak ja (czyli koszerne)i zgadzal sie ze mna w 90%. A teraz spadl u mnie na pozycje druga, i tylko 77% zgodnosci! WTF?! Cruz bardziej libowy od Garyego? Gary zaczal lasic sie do wyborcow "umiarkowanych'' czy test jest trefny?
No to jestes mniej koszerny od moich Chinskich studentow. Kiedys sie ich pytalem czy jak beda Japonce robic inwazje i twoj dom to najlepszy punkt obronny dla Chinskiej armii to czy ta armiarma prawo zajac twoja chate, to wiekszosc powiedziala, ze nie ma i chuj. Takie z nich propy hehe.
I jeszcze jedna ciekawostka:
Should the government be allowed to seize private property, with reasonable compensation, for public or civic use?
Gary Johnson: No, and the government should never be allowed to seize private property
You: Yes, but only in extreme cases of national emergency
(po prostu jestem realistą - rząd się nie będzie pierdolił w tańcu na wypadel klęsk żywiołowych albo wojen, dlatego warto by było takie rzeczy z góry przewidzieć w prawie
No to jestes mniej koszerny od moich Chinskich studentow. Kiedys sie ich pytalem czy jak beda Japonce robic inwazje i twoj dom to najlepszy punkt obronny dla Chinskiej armii to czy ta armiarma prawo zajac twoja chate, to wiekszosc powiedziala, ze nie ma i chuj. Takie z nich propy hehe.