Nie wskaże, bo akap to tylko teoretyczny system, którego nigdy nie było, nadal nie ma i nie będzie.Serio, to wskaż jakiś akap w przeszłości, albo w przyszłości?
Nie wskaże, bo akap to tylko teoretyczny system, którego nigdy nie było, nadal nie ma i nie będzie.Serio, to wskaż jakiś akap w przeszłości, albo w przyszłości?
Podaj państwo, w którym jest szansa na akap.O tu, przyszłości, jest akap. Serio.
Podaj państwo, w którym jest szansa na akap.
Serio, to wskaż jakiś akap w przeszłości, albo w przyszłości?
w przyszłości to troche trudno cokolwiek komukolwiek wskazać bo kurwa nikt tutaj chyba nie jest prorokiem jakimś czy jasnowidzem, a w przeszłości to wszędzie gdzie nie było państwa to był akapSerio, to wskaż jakiś akap w przeszłości, albo w przyszłości?
wszędzie gdzie nimo państwa a ludzie organizują sie i handlują ze sobą na dobrowolnie ustalonych warunkach bez ingerencji państwa czy innych grup komuszych jest przecie akapemNie wskaże, bo akap to tylko teoretyczny system, którego nigdy nie było, nadal nie ma i nie będzie.
każde państwo można na tyle osłabić czy całkiem zniszczyćPodaj państwo, w którym jest szansa na akap.
to po chuj płakusiasz i spamujesz?Akapu nigdzie nie było i nie będzie, bo to utopia.
Polska i akap? Nic na to nie wskazuje.Obecnie mamy bardzo etatystyczny rząd.Liberland? Przecież to skrawek terenu przez nikogo nie uznany.Polska. Albo Liberland. Albo Wolne Miasto Płock.
Już pierwsze cywilizację tworzyły miasta-państwa, bo nawet już wtedy człowiek wiedział, że trzeba żyć w jakiejś wspólnocie.Akapy jak widać chcą cofnąć ludzkość w czasy przed Sumerem i Akadem.Państwo powstało razem z wielkim wybuchem?
i nawet jeśli tak to co tobie do tego komuchu? przecie jak pisałem niedorozwoje nie potrafiący sami o siebie zadbać moga se żyć w niewoli pańśtwa które se stworzą dla siebie...Akapy jak widać chcą cofnąć ludzkość w czasy przed Sumerem i Akadem.
Polska i akap? Nic na to nie wskazuje
Minarchizm w klasycznym rozumieniu to doktryna mówiąca, że ingerencja państwa powinna być jak najmniejsza, ale jednak powinna być, np. właśnie walka z monopolami czy ze zmowami cennymi.Raczej bliżej mi trochę do klasycznego liberalizmu.
kto ma pieniądze może wszystko
Paru ludzi ma pieniądze i...?
Ja mam inne zdanie. Przede wszystkim musi nastąpić skok jakościowy oraz ilościowy w mentalności ludzkiej. I to jest moim zdaniem klucz do sukcesu. Zmiana systemu w swojej głowie. Pieniądze to niestety nie wszystko.W każdym razie żeby libertariańskie zwycięstwo mogło odbyć się w ten sposób, libertarianie muszą prowadzić coś w stylu pracy u podstaw, przede wszystkim muszą bogacić się, kto ma pieniądze może wszystko.
Ja mam inne zdanie. Przede wszystkim musi nastąpić skok jakościowy oraz ilościowy w mentalności ludzkiej. I to jest moim zdaniem klucz do sukcesu. Zmiana systemu w swojej głowie. Pieniądze to niestety nie wszystko.