Czarna przestępczość

• Thread starter Deleted member 427
  • Rozpoczęty

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
oj tam w polsce pełno takich też chodzi po ulicy, najczęściej mają dresiki na sobie i sympatyzują z narodowcami często hip hopa słuchaja, zajebią za kilka zeta abo nawet za darmo hehe

ale w sumie to masz racje bo oni są takimi biołymi murzynami...

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
o to ja inne dresy widziałem... ta hołota w krakowie, tarnowie czy nawet w mojej okolicy daje wpierdol każdemu...

może u ciebie jakieś inne są...

workingclass

Well-Known Member
2 135
4 154
No i jeszcze ta dziewka naiwna, traktująca czarnych jak pokojowych ludzi, zamiast włączyć w swoim małym móżdżku lampkę ostrzegawczą, że ma do czynienia z potencjalnym złodziejem.

http://static.dropcam.com/1e467fbd696b404f8cab57680f71f7f4.mp4

Nie chce tu nikogo bronić, ale tej Pani tez nie włączyła sie lampka ostrzegawcza a koleś zapomniał o kodeksie honorowym.
http://www.wykop.pl/ramka/2011096/zlapali-gnoja-ktory-pobil-kobiete-w-gdansku/

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
Przecież czarni robią najlepsze hymny dla kapitalistów.

Ja tylko tego teraz słucham

Śmieszy mnie to, że czarny rap jest rzekomo zły, bo promuje bogactwo. Racjonalny egoizm, dziwko :)

A jak ktoś chce zobaczyć typową murzyńską dzielnicę, to polecam ten teledysk

Ostatnia edycja:
K

Kurier

Guest
Gorszej wersji tego Flocki nie dało się wybrać? Zresztą, wszyscy ci czarni rodem z Florydy, Atlanty czy Miami to dla mnie śmieszni są.
Polecam pierwsze cztery mixtejpy Uncle Murda. Zwłaszcza wsłuchać się w teksty, bo ma niezłą dykcję przy czym pokurwione te rymy, a zrobiłem research i jest true ziomek.

Np. Uncle Murda - Mind full of demons (gdzie niby ma zjawy ziomków których zabił)

I don't want to talk ya niggaz, I'm smokin my haze
Ima wake up and go piss on all ya niggaz graves
Matter of fact, Ima find out where ya kids go to school at
Got scared now? Ya'll don't want me to do that

Na prawdę jak się wsłucha w tekst to niezła beka.

No ale, to nie hymn, hymnów jest wiele. To jest pojeb śmiechowy;

Ostatnio edytowane przez moderatora:

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
O czarnym rapie przydałoby się zrobić nowy temat, żeby nie robić lekkiego offtopu.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Latynosi wypierają Murzynów z LA. To fakt, na który żaden z komentatorów nie chce zwrócić uwagi w kontekście spadającej przestępczości w hrabstwie Los Angeles. No może nie każdy, bo Roger McGrath zwraca uwagę (Los Angeles Race Wars), a ja przygotowuję wpis na ten temat. Poza tym musiałbyś te dzielnice (mówię o South LA) widzieć na przełomie dekad 80/90 - odjebka trwała tam jak na wojnie:

Jest taka świetna scena w "End of Watch" Ayera (u nas puszczali ten film pod tytułem "Bogowie ulicy"), kiedy grupka czarnoskórych recydywistów w bardzo niepoprawnym politycznie tonie wymienia między sobą poglądy na temat aktualnej sytuacji panującej w Los Angeles z naciskiem na jej rasowy kontekst. Najstarszy z Murzynów poucza swoich młodszych ziomali, że "czarnuch" to w tym mieście pomału gatunek zagrożony wyginięciem i z tego powodu potrzebny jest jakiś gest wewnątrzrasowej solidarności, by przywrócić dzielnicy wczorajszy koloryt:

Ten cały pierdolnik to jest jak zmiana warty. Dawniej wszystkie dzielnice były czarne, a dzisiaj? Na rogu stały budki z kurczakami, a teraz wszędzie pierdolone taco. Tkwimy w poważnym gównie i jeśli nie połączymy sił, wkrótce jako czarnuchy wyginiemy. [This whole fucking thing is like changing of the guard. Back in the day, all these neighborhoods used to be black, and what are they now? There used to be chicken stands on the corner, and now there's fucking taco stands on every corner. We're in some real shit and if we don't come together, we're going to be some extinct niggers pretty soon.]

A

Antoni Wiech

Guest
Nie no, nie twierdzę, że tam jest bezpiecznie nawet teraz. Jednak okolica jest utrzymana w dobrym stanie. Slumsami bym tego nie nazwał.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Mówię, raz, że czarnych tam jest coraz mniej, wprowadzają się Latynosi i odbudowują ruiny, a dwa - w Los Angeles nawet slumsy wyglądają lepiej niż gdzie indziej - tak jakoś czysto, kolorowo, i duża przestrzeń jest. Ot, specyfika miasta położonego na pustyni tuż przy oceanie i ogrzewanego ciepłym, surrealistycznym słońcem ;)

Sorasil

Well-Known Member
160
488
Kiedyś oglądałem program na National Geographic o areszcie śledczym w jakimś mieście w Kalifornii. Generalnie więźniowie byli podzieleni na 2 grupy tak, by członkowie gangów czarnych i latynoskich nie mieli styczności ze sobą. Była też specjalna trzecia grupa dla 'szczególnie wrażliwych', do której umieszczano przede wszystkich homosiów. ;)

Anyway na LiveLeaku pojawiło się kolejne bulwersujące wideo, a na nim biała matka jest brutalnie bita przez czarną kobietę na oczach swojego 2-letniego dziecka. Tym razem pretekstem miały być plotki, jakie ta matka miała rozsiewać na temat agresorki i jej szefa:

Embedded media from this media site is no longer available

Do góry Bottom