Czarna przestępczość

• Thread starter Deleted member 427
  • Rozpoczęty

Hitch

3 220
4 876
tumblr_muvnxdkZhc1qkvbwso1_500.png

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Hitch, sprawa jest szersza. Chodzi o świeży trend wśród czarnuchów - zadawanie przypadkowym osobom ciosów mających wywołać nokaut.
Zwróćcie uwagę na delikutaśny ton, jakim mainstream operuje w dyskusji z tymi przygłupami.

tomky

Well-Known Member
790
2 038
Ależ dzicz, najgorzej że wściekłe psy atakują w biały dzień z kompletnego zaskoczenia i często od tyłu.
Widać niestety też dużą praktykę, bo skurwiele nokautują jednym ciosem.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Proszę, co się dzieje, gdy obok siebie żyją Latynosi i Murzyni: rzeźnia. Trenton, New Jersey - przez tego typu miasta Ameryka ma zjebaną opinie. Niezła beka:

Trenton jest jak kocioł pełen toksycznej zupy, która została doprowadzona do punktu wrzenia. [Trenton is a kettle of toxic soup that has been boiling, and now it has reached the boiling point.]

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
Bez przesady. Przecież nie ukradł, tylko włożył do torby - może podszedłby do kasy i za to zapłacił... Jako rothbardiański sędzia uznałbym to za złamanie NAPu w stosunku do klienta. Kradzież to by była, gdyby bez zapłaty wyniósł towar poza teren sklepu.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Ten, co nokautuje, to biały? Jeśli tak, to trzeba zgłosić hate crime. W przypadku jak czarny nokautuje, to zgłosi się "przemoc w miejscu pracy" :)

military

FNG
1 766
4 727
Bez przesady. Przecież nie ukradł, tylko włożył do torby - może podszedłby do kasy i za to zapłacił... Jako rothbardiański sędzia uznałbym to za złamanie NAPu w stosunku do klienta. Kradzież to by była, gdyby bez zapłaty wyniósł towar poza teren sklepu.

Nie znasz całej sytuacji. Może to złodziej, którego wypatrzyli podczas drugiej próby zwinięcia towaru. A może biali włączyli się do gry w KnockOut.

K

Kurier

Guest
Kawador polecam "Blockumentary / Hood2Hood", tam chyba 2-3 części wyszło tego. Ekipa sobie jeździ po najgroźniejszych dzielnicach US (po wszelakich stanach) i rozmawia z killerami. Głębokie to to nie jest, ale na pewno przydałoby się w dokumentacji zjawiska, a w każdym razie to myślę prawdziwy obraz murzyńskich dzielnic. A i czasem ten amator zapyta o przeżycia zwykłych ludzi, to też można się dowiedzieć - jak to jest żyć w takim bagnie. Ja akurat je sobie cenie, bo były nakręcone z perspektywy zwykłego ziomka (i choć wiem, że czarni mają parcie na szkło, to zazdroszczę twórcy charyzmy). Najbardziej mi się podobało jak w 2 części na starcie postanowili przypomnieć losy bohaterów pierwszego dokumentu. 1/3 nie żyje, 1/3 za kratkami, hihi.

Znalazłem tylko cz. 1;

(Lol, nie zwracajcie uwagi na treść tego "warninga" na początku, to jest oczywiste lecenie w chuja z prawem, co zresztą dobitnie podkreśla ostatnia linijka. Zresztą gratuluje przebiegłości.)

E: Tak sobie oglądam, bo już nie pamiętam i ta kurwa przemowa o dupach, cyckach i krwi, od 04:35 to jest niepowtarzalna po prostu. Takie zawiłości ze zdrady zrobić to jest po prostu kurwa łoł, nigga. Kabaret. E2: 30 minuta - "The Wire", lol.

Mocny trailer 3 części;

Hehe, i tak to jest, kręcisz tam kogoś jednego dnia, drugiego he is SHOT DEAD.

PS A mimo wszystko ja tam ich trochę cenie, bo w pewnym sensie mają swój własny akap. Swoją drogą się zastanawiam co jeśli by doszło do czarnej konkurencji. W akapie sam byś mógł sobie robić dragi albo kupować przez internet, dilerka w zasadzie by wymarła. Zastanawiam się co wówczas by czarni zrobili ze sobą. Zważywszy, że w zasadzie każdy region ich specjalności byłby pokryty (łącznie z napadami - bo przecież każdy byłby uzbrojony, tylko napady w grupie by im zostały, ale to marny zarobek). Nie wiem, ale pewnie w encyklopedii byłoby trzeba wkleić zdjęcie czarnego gangsta pod hasłem "confused".
PPS Ja mam jakiegoś świra na punkcie czarnych, nie? :p Lol, nie większego niż kawador though.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Skoro polecamy sobie filmy - od 24:12

- Macie w okolicy strzelnicę?
- Była, ale zamknęli.
- Gdzie ćwiczycie strzelanie?
- Jak widzimy skurwiela idącego nasza ulicą, to ćwiczymy na nim.

:)

Trigger Happy

Mądry tato
Członek Załogi
2 946
957
Ever since a 1998-2000 report by the United Nations Office on Crime and Drugs ranked South Africa as highest for rapes per capita, it has repeatedly been described as the rape capital of the world: 500,000 rapes a year; one every 17 seconds; one in every two women will be raped in her lifetime. Twenty per cent of men say the victim "asked for it", according to a survey by the anti-violence NGO, CIET. A quarter of men in the Eastern Cape Provinces, when asked anonymously by the Medical Research Council, admitted to raping at least once – three quarters of whom said their victim was under 20, a tenth said under 10. A quarter of schoolboys in Soweto described "jackrolling" – the local term for gang rape – as "fun".

http://www.independent.co.uk/news/w...e-rape--aimed-at-curing-lesbians-9033224.html

Co na to Krytyka Polityczna ?

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Ewidentnie wina białych. Wyzyskiwani Murzyni gwałcą się z powodu biedy i braku edukacji. Normalka wśród gnębionych nacji.

Hitch

3 220
4 876
Twenty per cent of men say the victim "asked for it"

Ciekawi mnie strasznie to mityczne proszenie się o gwałt. Typiary podchodzą do zakazanych ryjów, na które by nigdy nie splunęły nawet, a potem pytają, czy są chętni im wpierdolić i wziąć siłą? Zapewniają, że będą udawać przerażenie, oraz że potrafią realistycznie imitować krwawiące rany i uszkodzenia wynikające z wciskania się na chama do suchej pochwy?

Są dziewuszki, które lubią takie role-playe ale i one nie są gwałcone per se. Serio, jak bardzo trzeba mieć upośledzony mózg, żeby rzucić suchara o proszeniu się o gwałt? To jak powiedzieć, że ktoś prosił się o wjebę, bo wyszedł sobie z domu po bułki, a mógł w nim przesiedzieć pozamykany do usranej śmierci.

Do góry Bottom