- Moderator
- 3 585
- 6 855
Jest jakaś kosa między Kinsellą i Horwitzem? Ciekawe...2. Many of the signatories are odious, untrustworthy types with whom one does not want to ally, such as Horwitz and Palmer.
Jest jakaś kosa między Kinsellą i Horwitzem? Ciekawe...2. Many of the signatories are odious, untrustworthy types with whom one does not want to ally, such as Horwitz and Palmer.
Generalnie jest kosa między środowiskiem Mises Institute a środowiskiem Cato Institue, która zatacza coraz szersze kręgi, ocierając się już nawet o spory z ludźmi z FEE.Jest jakaś kosa między Kinsellą i Horwitzem? Ciekawe...
IMO sterydy.
Nie słyszałem, żeby przyznał się do tego wprost (chyba boi się, że dostanie zakaz posiadania broni), ale było kilka przesłanek.Cantwell jedzie na koksie?
not a stable person. He needs help.
Be skeptical of everyone and focus on empowering yourself and your community. Focus on your own healing.
Nie słyszałem, żeby przyznał się do tego wprost (chyba boi się, że dostanie zakaz posiadania broni)
ale było kilka przesłanek.
Cantwell płacze i niektórzy mają z niego polewkę (nieuprawnioną IMO, ale nieważne)
Cathy Reisenwitz napisała artykuł o swoich bojach z Cantwellem (jakoś nie chciało mi się jeszcze czytać)
http://cathyreisenwitz.com/history-christopher-cantwell/
Jeśli naprawdę nie wiesz kim ona jest, to proponuję nie ograniczać się tylko do stron Rockwella i libnetu a poszerzyć trochę zbiór libertariańskich źródełnawet nie wiem kim ta baba jest,
bo moj koment jest jedyny na tej stronie, LOL
No moderowane, wiadomo. Cathy musi teraz wszystkie przeczytać i dopiero się pojawią (albo nie).Yyy? go nie widzę.
Jeśli naprawdę nie wiesz kim ona jest, to proponuję nie ograniczać się tylko do stron Rockwella i libnetu a poszerzyć trochę zbiór libertariańskich źródeł