Co właśnie udowodniły wybory na Wyspach. Ogarnij się Cejro!!Ponadto Korwin jest przeciwny wprowadzeniu jednomandatowych okręgów wyborczych, a ja uważam, że to klucz do przepędzenia komuchów, peowców i zetezelu.
Cejrowski na prezydenta popiera... Kukiza, bo JOW.
Podzielam tę Jego obsesję - cała reszta ważnych spraw do załatwienia jest drugorzędna w stosunku do JOW.
Dlatego pamiętajcie - unikajcie przedstawiania się jako libertarianie, przedstawiajcie się jako akapy/minarchiści. Jestem pewien, że już w tej chwili jest więcej osób myślących, że libertarianizm znaczy popieranie Korwina, niż tych, którzy znają jego prawdziwą definicję, a przez takich debili/wyrachowanych cweli jak Cejrowski będzie coraz gorzej."Korwin? Też jestem libertarianinem"
xD
To się nazywa propaganda. Ale masz rację - anarchokapitalizmu JKM-owi już nie przypiszą.Dlatego pamiętajcie - unikajcie przedstawiania się jako libertarianie, przedstawiajcie się jako akapy/minarchiści. Jestem pewien, że już w tej chwili jest więcej osób myślących, że libertarianizm znaczy popieranie Korwina, niż tych, którzy znają jego prawdziwą definicję, a przez takich debili/wyrachowanych cweli jak Cejrowski będzie coraz gorzej.
Hehe, rozjebało mnie to:
http://www.sklepkolonialny.com/
Znajdą tu Państwo produkty, które powstają w duchu prawdziwej przygody, pasji, entuzjazmu i miłości do podróżowania.
No ba! Cóż to za bezproduktywne podróżowanie, z którego nie wynika żaden kolonializm? Kiedyś, gdy Europejczycy wyjeżdżali na wakacje, wracali z nich z pełnymi rękoma - dziś wracają spłukani. To się nazywa regres cywilizacji.