Twój bóg to izraelski bóg Jahwe.
Startu nie masz ze swoja mądrością do Hindusów.Oni są nadzwyczaj mądrzy, ponieważ wierzą w istnienie wielu bogów.
Jaki jest sens dyskutować o czymś, co nie jest nawet zdefiniowane?
Moim zdaniem, człowiek ucieka w mistykę, gdy jest tchórzem lub leniem - i zamiast uczyć się fizykii, biologii, chemii, woli iść na łatwiznę.
Ja jestem chrzescijaninem. Ale katolikiem to ja juz jestem mocno heretyckim, Satanistami to sa te kurwy w rzadzie a nie liby...
udowodnij że nimo innych bogów poza żydowskim jahwe...Niejaki Bóg jest jeden i niezmienny
Trudno mi sobie wyobrazić jak będą wyglądały studia na np.biologii bez podstaw, ale solidnych podstaw fizyki i informatyki.Jak studiować na polibudzie chemię bez znajomości fizyki, albo inżynierię środowiska bez chemii.
Ale "dziewictwo Maryi" można opanować w szczególikach.
Głupiś i nic na to nie poradzę.@Amel Może są znudzeni? Albo lubią się pobawić w ten a nie inny sposób.
Ciekawe wytłumaczenie zwykłej głupoty...@Amel Może są znudzeni? Albo lubią się pobawić w ten a nie inny sposób.
Przypomnij se feudalizm to będziesz miał/a swój wymarzony system z rozpasanym klerem i promowany teraz korporacjonizm.pogardy dla człowieka, z którego robi się niewolnika
czy osobnicy wierzący, że ich przodkiem była małpa )
Hinduizm należy brać poważnie dlatego, że istnieje 5000 lat, dlatego że ma dziesięciocyfrową liczbę wyznawców, a także dlatego że jest elementem, jednym z głównych, które stworzyły wschodnią cywilizację.
Satanistami nie są politycy!
Zabawni sataniści
Ucharakteryzowane stylowo figury,
Głupiś i nic na to nie poradzę.
Tylko nauczanie Chrystusa jest drogą do pokoju i komfortu życia..