GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 168
jak juz sam napisałeś kolaboracja xxx z państwem...
na serio ci ludzie mają spory wpływ na to, co się dzieje na świecie, odgórnie planują spore ruchy geopolityczne i cisną global-komuno-korporacjonizmem niczym Saruman zaklęciami.
no i co z tego? prawdziwym problemem jest państwo
aha...Ja tam widzę różnićę między Koreą Północną a Południową i na miejscu mieszkańca Pjongjangu nie wybrzydzałbym na możliwość przeprowadzki do Seulu.
Zapomniałeś założyć, że może jest głupi i nie dostrzega negatywnej roli państwa, albo żyje w takim jak Paragwaj, co ponoć nie jest problemem.no i co z tego? prawdziwym problemem jest państwo a każdy kto widzi problem gdzie indziej jest agentem próbującym odwrócić uwage od prawdziwego problemu...
Wideo-audycje:
a wiecie kto powiedział "ze jak nie bedzie państwa to nikt nikomu nie da władzy nad finansami państwa bo nie bedzie finansów państwa" - nie? zaorane...„Dajcie mi władzę nad finansami państwa, a nie będę dbał o to, kto tworzy prawo.” - wiecie kto to powiedział? Nie?! Zaorane...
Według mnie jak i badaczy New World Order (ścieżki rozwoju aktualnego rządu światowego) religią ma być i jest tzw. New Age pod przywództwem zmodyfikowanego kościoła katolickiego, Watykanu (skąd tak rozbudowany ekumenizm w kk? żadna religia tak daleko nie idzie!). Ludzie potrzebują duchowości i mistycyzmu w życiu, to jest ich naturalna potrzeba, humanitaryzm absolutnie tego nie zapewnia.Claude, mylisz się co do jedynej religii, jaką wyznają Bilderbergowie i która ma panować na terenach okupowanych przez ogólnoświatowy rząd. Nie jest nią chrześcijaństwo, a humanitaryzm.
A to nie to samo?Claude, mylisz się co do jedynej religii, jaką wyznają Bilderbergowie i która ma panować na terenach okupowanych przez ogólnoświatowy rząd. Nie jest nią chrześcijaństwo, a humanitaryzm.