military
FNG
- 1 766
- 4 728
Dlaczego? Były jakieś... przetasowania ideowe?
Bóg Honor Ojczyzna? A to nie było przypadkiem hasło podżegające do nienawiści?
Co dalej Biedroń użyje? Polska dla Polaków??
Romansik z 14-latką jako "afera pedofilska". LOL!Aferę pedofilską rozpoczął anonimowy list, z którego wynikało, że instruktor tańca w Słupskim Ośrodku Kultury Paweł K. ma romans z 14-latką i rozpija dzieci.
Czy fakt, że gość jest pederastą-celebrytą, jest jakimś programem politycznym?Pójdę na wybory i będzie miał mój głos!![]()
Co chcecie od chłopa? Bystry facet, sympatyczny, fajnie uśmiecha się do obiektywu.Czy fakt, że gość jest pederastą-celebrytą, jest jakimś programem politycznym?Toż to komuch wystrugany przez post kiszczakową razwiedkę.
Lol, o Kwaśniewskim też tak mówili: sympatyczny i ładnie wygląda.Co chcecie od chłopa? Bystry facet, sympatyczny, fajnie uśmiecha się do obiektywu.
Do dziś mówią. Nie bierzesz pod uwagę tego, że ktoś na forum żartuje?Lol, o Kwaśniewskim też tak mówili: sympatyczny i ładnie wygląda.![]()
Z opowieści forumowych można się dowiedzieć, że tylko jeden człowiek nie jest komuchem - @GAZDA.Toż to komuch wystrugany przez post kiszczakową razwiedkę.
W najbliższym czasie przedstawię swoją szerszą drużynę. Już dziś mogę zdradzić kilka nazwisk: to Michał Syska z Fundacji Lassala, prof. Maciej Gdula ze środowiska Krytyki Politycznej, Dariusz Standerski z Fundacji Kaleckiego, adwokatka Gabriela Morawska-Stanecka" - przyznał w wywiadzie dla "Rzeczpospolitej" Robert Biedroń
Ja już nie mam pytań jakie postulaty będzie miał ewentualny ruch Biedronia, przypadek podobny do Palikota, sam niby w porządny, dość wolnorynkowy itd. z drugiej strony zakłada partię z najgorszymi lewackimi pomiotami.
I wyjaśniam, że bynajmniej nie broń boże do układania programu, a do robienia analiz socjologicznych przydatnych w opracowaniu planu działania.