military
FNG
- 1 766
- 4 727
Dlaczego? Były jakieś... przetasowania ideowe?
Bóg Honor Ojczyzna? A to nie było przypadkiem hasło podżegające do nienawiści?
Co dalej Biedroń użyje? Polska dla Polaków??
Romansik z 14-latką jako "afera pedofilska". LOL!Aferę pedofilską rozpoczął anonimowy list, z którego wynikało, że instruktor tańca w Słupskim Ośrodku Kultury Paweł K. ma romans z 14-latką i rozpija dzieci.
Czy fakt, że gość jest pederastą-celebrytą, jest jakimś programem politycznym?Pójdę na wybory i będzie miał mój głos!
Co chcecie od chłopa? Bystry facet, sympatyczny, fajnie uśmiecha się do obiektywu.Czy fakt, że gość jest pederastą-celebrytą, jest jakimś programem politycznym?Toż to komuch wystrugany przez post kiszczakową razwiedkę.
Lol, o Kwaśniewskim też tak mówili: sympatyczny i ładnie wygląda. Chuj mnie obchodzi wygląd polityka, tylko jego poglądy. A jakich poglądów można się spodziewać po założycielu i wieloletnim aktywiście lewackiej organizacji "Kampania Przeciw Homofobii", żądającej np. zakazania krytyki środowiska LGBT, prominentnym działaczu SLD a potem Ruchu Palikota który jako prezydent Słupska wzywał m.in. do przyjmowania muzułmańskich nachodźców?Co chcecie od chłopa? Bystry facet, sympatyczny, fajnie uśmiecha się do obiektywu.
Do dziś mówią. Nie bierzesz pod uwagę tego, że ktoś na forum żartuje?Lol, o Kwaśniewskim też tak mówili: sympatyczny i ładnie wygląda.
Z opowieści forumowych można się dowiedzieć, że tylko jeden człowiek nie jest komuchem - @GAZDA.Toż to komuch wystrugany przez post kiszczakową razwiedkę.
W najbliższym czasie przedstawię swoją szerszą drużynę. Już dziś mogę zdradzić kilka nazwisk: to Michał Syska z Fundacji Lassala, prof. Maciej Gdula ze środowiska Krytyki Politycznej, Dariusz Standerski z Fundacji Kaleckiego, adwokatka Gabriela Morawska-Stanecka" - przyznał w wywiadzie dla "Rzeczpospolitej" Robert Biedroń
Ja już nie mam pytań jakie postulaty będzie miał ewentualny ruch Biedronia, przypadek podobny do Palikota, sam niby w porządny, dość wolnorynkowy itd. z drugiej strony zakłada partię z najgorszymi lewackimi pomiotami.
I wyjaśniam, że bynajmniej nie broń boże do układania programu, a do robienia analiz socjologicznych przydatnych w opracowaniu planu działania.