U
ultimate
Guest
Mniej jutuba, wincyj tekstu. nikt go nie kupi, bo od początku był robiony na zamówienie konkretnego klienta, zdaje się przez trzy lata z hakiem.
A tak poza tym, nie wiem jak coś takiego może się podobać.
Mniej jutuba, wincyj tekstu. nikt go nie kupi, bo od początku był robiony na zamówienie konkretnego klienta, zdaje się przez trzy lata z hakiem.
A tak poza tym, nie wiem jak coś takiego może się podobać.
W tym wątku jest kilka bardzo drogich aut - tych co je wrzucili masz za nienormalnych ?Ejże ejże, auto nie jest ani dla normalnych ludzi,
O dawna nie czytam - masz zapędy gwiazdorskie.To tylko moja opinia.
Heh... w sumie tolepiński ma rację. Może za 40 lat... Bo po co milionerowi używany nowy samochód? BTW samochód jest warty tyle ile ktoś jest w stanie za niego zapłacić, a nie tyle ile w niego włożono, czy chce właściciel.
Heh... w sumie tolepiński ma rację. Może za 40 lat... Bo po co milionerowi używany nowy samochód? BTW samochód jest warty tyle ile ktoś jest w stanie za niego zapłacić, a nie tyle ile w niego włożono, czy chce właściciel.
Ta... w sumie tolepiński ma rację.
https://www.quora.com/Who-is-the-lucky-owner-of-the-brand-new-Rolls-Royce-SweptailW tym wątku jest kilka bardzo drogich aut - tych co je wrzucili masz za nienormalnych ?
O dawna nie czytam - masz zapędy gwiazdorskie.
Aha- możesz podać źródło kto jest klientem dla którego robiono to auto?( Rolls - Royce)
Tyle że on był od początku na zamówienie. Tutaj cena=koszty.
Nie ja wsadziłem.o co chodzi? Wsadziłeś. Mi się podoba, a tolepowi nie,
Mnie się z takim spadem też nie podoba, bo przypomina mi garbatą Warszawę...Dla normalnych to nie jest ale czlowiek patrzec może i marzyć może , nikt nie zabroni. Piszą że ten rollsroyce jest teraz najdroższym samochodem na świecie i jest tylko jeden, ciekawe kto go kupi , kosztuje ponad 47 milionow złotych.
Musiał nie musiał. Chciał. Czy ja kogoś personalnie zaatakowałem? Czasami się nie zgadzamy.
Hahahahahahha... you've made my dayTa.
Duet gwiazdorski
A mnie się ta nowa linia RR bardziej podoba niż klasyki. Taki RR Wraith jest zajebisty:
RR Wraith jest zajebisty
m20tki to najładniejsze warszawki były...Mnie się z takim spadem też nie podoba, bo przypomina mi garbatą Warszawę...